Samano Radio του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και με Χατζηφραγκέτα

Samano Radio του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και με Χατζηφραγκέτα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το web radio που έστησε από το μηδέν ο σεφ γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

28 Μαΐου 2020

Και κάνει ραδιοφωνικές «μεταγραφές αεροδρομίου». Ξεκινάει εκπομπές εκεί και ο Πάνος Φραγκιαδάκης, από τους Χατζηφραγκέτα. Ο ίδιος ο σεφ γράφει το... ιστορικό:

«Πάνος Φραγκιαδάκης (Χατζηφραγκέτα)
αρχικά έπρεπε να πειστεί για την σοβαρότητα του εγχειρήματος για να πάρει την απόφαση να ακυρώσει τις διεθνείς εμφανίσεις του κυρίως σε Κίνα και Σαουδική Αραβία και να μπει στην ομάδα του @samano-radio.gr. Πήρα το αεροπλάνο και πήγα και τον βρήκα στο εξοχικό του στην λίμνη como της Ιταλίας. Μετά από ώρες σκληρών διαπραγματεύσεων ο Πάνος Φραγκιαδάκης πήρε τη μεγάλη απόφαση. Λίγο πριν το samano-radio.gr συμπληρώσει 2 μήνες ζωής και μια ανάσα από τους 350000 μοναδικούς ακροατές άλλη μια μεταγραφή αεροδρομίου».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Πάνος @panosfragiadakis (Χατζηφραγκετα) αρχικά έπρεπε να πειστεί για την σοβαρότητα του εγχειρήματος για να πάρει την απόφαση να ακυρώσει τις διεθνείς εμφανίσεις του κυρίως σε Κίνα και Σαουδική Αραβία και να μπει στην ομάδα του @samano-radio.gr.Πήρα το αεροπλάνο και πήγα και τον βρήκα στο εξοχικό του στην λίμνη como της Ιταλίας.Μετά από ώρες σκληρών διαπραγμάτευσεων ο @panosfragiadakis πήρε τη μεγάλη απόφαση. Λίγο πριν το samano-radio.gr συμπλήρωσει 2 μήνες ζωής και μια ανάσα από τους 350000 μοναδικούς ακροατες άλλη μια μεταγραφή αεροδρομίου. #xatzifrageta #samano_radio #miowspaizeikanasezalize

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις