Η Φωτεινή Δάρρα θα κάνει συναυλίες σε live streaming από όλη την Ελλάδα

Η Φωτεινή Δάρρα θα κάνει συναυλίες σε live streaming από όλη την Ελλάδα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το project θα έχει τίτλο «Εκπέμπουμε από παντού» και το κοινό θα μπορεί να επιλέγει τα τραγούδια που θέλει ν' ακούσει

28 Μαΐου 2020

Έπειτα από μια σειρά διαδικτυακών συναυλιών με σκοπό την ενίσχυση των νοσοκομείων της Ελλάδας, η Φωτεινή Δάρρα, θα συνεχίσει τις συναυλίες σε live streaming, με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο κινηματογραφικού επιπέδου που μπορούν να εκπέμψουν από παντού.

Η ιδέα ανήκει στην ίδια και έχοντας στο πλάι της τον ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, αλλά και ορχήστρα που αποτελείται από τρομπέτα, τρομπόνι, κρουστά και μπάσο, ταξιδεύει στην Ελλάδα και τραγουδάει από όποιο μέρος μπορεί να φανταστεί ο νους μας, μέσω live streaming για πρώτη φορά στην Ελλάδα με επαγγελματικές προδιαγραφές στις επίσημες ιστοσελίδες κάθε Δήμου και διοργάνωσης που επισκέπτεται. 

Ταυτόχρονα η συναυλία θα μεταδίδεται από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook και από άλλα μέσα που θα ανακοινώνονται πριν από κάθε live.

Επιλέξτε τα τραγούδια που θέλετε ν' ακούσετε

Πριν τις συναυλίες το κοινό μπορεί να ψηφίζει ποια τραγούδια θα ήθελε να ακούσει στην επόμενη συναυλία μέσα από την ιστοσελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook

Η έναρξη των συναυλιών θα γίνει σε λίγες μέρες στο Άλσος Κηφισιάς ως κεντρικό πολιτιστικό event στο πλαίσιο της Ανθοκομικής έκθεσης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του προέδρου της διοργάνωσης κ. Γ. Παντελεάκη.

Επόμενος σταθμός είναι η Καστοριά, η πόλη για την ενίσχυση του νοσοκομείου της οποίας η Φωτεινή Δάρρα έδωσε την πρώτη της διαδικτυακή συναυλία το προηγούμενο διάστημα, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι επόμενοι συναυλιακοί  προορισμοί.