Τι θα δούμε σε live streaming το Σαββατοκύριακο από το εξωτερικό;

Τι θα δούμε σε live streaming το Σαββατοκύριακο από το εξωτερικό;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από Dropkick Murphys με Bruce Springsteen μέχρι Led Zeppelin και David Guetta.

29 Μαΐου 2020

Απόψε οι Dropkick Murphys θα τραγουδήσουν μαζί με τον Bruce Springsteen στο άδειο Fenway Park. Το live stream θα μεταδοθεί στη μία το βράδυ από τις σελίδες του συγκροτήματος στο Facebook, YouTube, Twitter και Twitch.

 

 

Αφού το KnotFest αναβλήθηκε, οι διοργανωτές αποφάσισαν να γεμίσουν τον κενό χρόνο στριμάροντας ιστορικές συναυλίες μεγάλων συγκροτημάτων. Έτσι, στη μία τα μεσάνυχτα μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου από το site του φεστιβάλ θα μεταδοθούν οι συναυλίες των Slipknot από το φεστιβάλ Graspop του 2019, το σετ των Underoath του 2016 από το Las Vegas και το σετ «Last Ones Left: In the Fear of the End» των Code Orange.

 

 

Για 36 ώρες χορού συντονιστείτε στο κανάλι του INGRID Festival στο Twitch, όπου από τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου από τα Ingrid Studios στη Στοκχόλμη θα μεταδοθούν τα σετ των Icona Pop, Amason, El Perro Del Mar, Pelle Almqvist, Pontus Winnberg, Astropol, Les Big Byrd και πολλών άλλων.

 

 

Από το Σάββατο 30 Μαΐου στις 22:00 και για τρεις ημέρες από το κανάλι των Led Zeppelin στο YouTube, θα παρακαλουθήσουμε την ιστορική συναυλία του 2007 "Celebration Day".

 

 

Το live streaming του βασιλιά της electro dance David Guetta στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στον οργανισμό Feeding America και στο Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France. Μπορείτε να παρακολουθήσετε από Facebook, YouTube, Twitter και Twitch.

 

 

 

 

 

 

 

 



Στην ίδια κατηγορία