Media News εν τάχει (02/06)

Media News εν τάχει (02/06)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρωτιές και καλές επιδόσεις από αρκετά προγράμματα του Alpha, τον Μάιο.

02 Ιουνίου 2020

Δύο ενημερωτικές εκπομπές, μια μαγειρικής και μια σειρά ήταν αυτά που ξεχώρισαν τον μήνα που πέρασε, στις ώρες προβολής τους:

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»
Πρώτο με 26% στο σύνολο και 25,3% στο «δυναμικό κοινό».

«Φως στο Τούνελ»
Πρώτο με 18,2% στο σύνολο και 21,8% σε επί μέρους γυναικείο κοινό.

«Kitchen Lab»
17,8% στο σύνολο, 14% στο «δυναμικό κοινό».

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Πρώτο με 16,4% στο «δυναμικό κοινό» και 1.423.000 τηλεθεατές για τουλάχιστον ένα λεπτό.

-------------------------

Η Δήμητρα Γαλάνη στο «Σπίτι» του Mega.

Την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 11 το βράδυ, η μεγάλη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, με παλιά αλλά και νεότερα κομμάτια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Μαζί της θα είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς όπως η Κατερίνα Πολέμη, ο Ευστάθιος Δράκος, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Δημήτρης Κόψης.

-------------------------

Με πρωτιές επανήλθε το «Κόκκινο Ποτάμι».

Η δημοφιλής σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη, που προβάλλεται κάθε Κυριακή από το Open, έπειτα από δύο μήνες αποχής λόγω κορωνοϊού επέστρεψε πριν δύο μέρες με νέο επεισόδιο. Την περασμένη Κυριακή ήταν πρώτο στο «δυναμικό κοινό», στις ώρες προβολής του, σημειώνοντας 17,1%, ενώ ειδικότερα στο γυναικείο 18-54 είχε μέσο όρο 18,6%.

-------------------------

Μια εκπομπή για τη μόδα και ένα τηλεπαιχνίδι έρχονται στην ΕΡΤ1.

Έπειτα από αναβολή μερικών μηνών, το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα θα κάνουν πρεμιέρα οι «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, η οποία θα συναντά διάσημους σχεδιαστές, μακιγιέρ, φωτογράφους, κομμωτές, δημοσιογράφους και μοντέλα που σχετίζονται με τον χώρο της υψηλής ραπτικής. Δύο μέρες αργότερα, από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 8 το βράδυ, θα ξεκινήσει το τηλεπαιχνίδι «Δες και Βρες» με τον Νίκο Κουρή, που θα «τεστάρει» κυρίως τις γνώσεις και την παρατηρητικότητα των παικτών του.