Το Tomorrowland ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

Το Tomorrowland ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις 25 και 26 Ιουλίου θα το απολαύσουμε διαδικτυακά, με τις τιμές των εισιτηρίων να αρχίζουν από 12,50 ευρώ

07 Ιουνίου 2020

Μπορεί το Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο να μη γλίτωσε από την πανδημία του κορωνοϊού, οι διοργανωτές ωστόσο αποφάσισαν να μην αφήσουν παραπονεμένους τους φανς.

Tomorrowland around the world

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, στις 25 και 26 Ιουλίου το Tomorrowland θα μεταδοθεί σε όλον τον κόσμο μέσω της digital εκδοχής του. Που σημαίνει ότι θα είναι προσβάσιμο από tablet, smartphone ήlaptop και θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ διαφορετικές σκηνές συμπεριλαμβανομένων των Atmosphere, Core, Freedom Stage, και Elixir.

Ο συνιδρυτής του digital Tomorrowland, Michiel Beers τόνισε ότι το «Tomorrowland Around The World είναι το αποτέλεσμα μιας γιγαντιαίας ομαδικής προσπάθειας εκατοντάδων ανθρώπων που εργάζονται όλο το 24ωρο για να δημιουργήσουν μία διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας που δεν έχουμε ξαναδεί. Πιστεύουμε ότι πραγματικά μπορούμε να φέρουμε το πνεύμα του φεστιβάλ στους ανθρώπους και στα σπίτια σε όλον τον κόσμο».

Οι ανακοινώσεις για το line-up

To line-up του διημέρου αναμένεται να ανακοινωθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου, ενώ όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν εκτός από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες διαδικτυακά σεμινάρια, παιχνίδια και εργαστήρια που σχετίζονται με το lifestyle, το φαγητό και τη μόδα.

Οι τιμές αρχίζουν από 12,50 ευρώ και η προπώληση ανοίγει στις 18 Ιουνίου μέσα από το site του Tomorrowland.