Οι ONIRAMA στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Οι ONIRAMA στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Άραγε οι θεατές θα μείνουν αυτή τη φορά στα αυτοκίνητα;

09 Ιουνίου 2020

Το συγκρότημα, θα εμφανιστεί στο πρώτο Drive In Φεστιβάλ την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Θα τηρηθούν οι αποστάσεις;

Η σχετική ανακοίνωση πάντως κάνει λόγο για τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας.

"Το συγκρότημα που ξετρελαίνει τη νεολαία και όχι μόνο, θα εμφανιστεί στο 1ο Drive In Φεστιβάλ την προσεχή Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, για μια συναυλία που θα αφήσει εποχή. Στο πλαίσιο των δράσεων που ετοιμάζουν οι ONIRAMA για τα 20 χρόνια τους στο μουσικό στερέωμα, το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς στη Γλυφάδα και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, στο Α΄Δημοτικό Στάδιο, κάτω από το Γκολφ, οι ONIRAMA με την ανεξάντλητη ενέργειά τους on stage θα ξεσηκώσουν το κοινό για να γιορτάσουν όλοι μαζί 20 χρόνια χορό. Πάντα με ασφάλεια και τηρώντας τις αποστάσεις, μέσα από τα αυτοκίνητα, με κόρνες αντί για χειροκροτήματα, οι Γλυφαδιώτες θα ζήσουν μια ακόμη μοναδική βραδιά κεφιού και χαράς".

Μένει να δούμε αν θα επαναληφθούν οι εικόνες από την αντίστοιχη συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει, όπως κάθε χρόνο, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, στο site του Δήμου Γλυφάδας.