Τι είδαν περισσότερο οι συνδρομητές της Cosmote TV

Τι είδαν περισσότερο οι συνδρομητές της Cosmote TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τηλεβαρόμετρο και στη συνδρομητική τηλεόραση.

16 Ιουνίου 2020

Το «Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw», το κλασικό «Σαχάρα» («Sahara») αλλά και η δεύτερη ταινία της εμβληματικής τριλογίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα, «Ο Νονός 2» («The Godfather: Part II»), κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού την εβδομάδα 8-14/6, στα κινηματογραφικά κανάλια της Cosmote TV.

Στην υπηρεσία Cosmote TV plus, το ενδιαφέρον των συνδρομητών συγκέντρωσαν οι τελευταίοι κύκλοι των δημοφιλών σειρών «Grantchester» και «Cardinal, η 5η σεζόν του «Billions» και η sci-fi ταινία «Singularity» με πρωταγωνιστή τον Τζον Κιούζακ.

Μέσα από την on demand υπηρεσία τoy Movies Club, οι τηλεθεατές επέλεξαν για ενοικίαση το reboot των franchise ταινιών «Κακά Παιδιά» («Bad Boys»), «Bad Boys for Life», ενώ συνέχισαν να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού η ταινία δράσης «Bloodshot» και το «Sonic the Hedgehog», με πρωταγωνιστή τον διάσημο ήρωα videogame της SEGA, Σόνικ.

Οι δημοφιλείς σειρές των περασμένων δεκαετιών «Baywatch», «Οι Άνεμοι του Πολέμου», αλλά και το «Ανατολικά της Εδέμ» κυριάρχησαν, το ίδιο διάστημα, στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Τέλος, το Cosmote TV History κατέλαβε για μία ακόμη εβδομάδα την πρώτη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα κανάλια ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, με το ντοκιμαντέρ «Χαρούπι - Ο Μαύρος Χρυσός της Κρήτης», το αφιερωμένο στην Αθήνα του 4ου αιώνα π.Χ επεισόδιο της σειράς «Αρχαία Ελλάδα: Θέαμα και Iστορία» και το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Φώτη Κωνσταντινίδη «Η θεϊκή Κρήτη», να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού.