Ο Φώτης Απέργης διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Ο Φώτης Απέργης διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πληροφορίες του e-tetRadio επαληθεύτηκαν.

16 Ιουνίου 2020

Σας τα είχαμε πει εδώ και μέρες, για τη Διεύθυνση Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ - «Τρεις για τη Διεύθυνση Ραδιοφωνίας και υπόγειος πόλεμος».

Ο Φώτης Απέργης λοιπόν είναι ο τυχερός: «Την τοποθέτηση του τακτικού υπαλλήλου, ΠΕ Δημοσιογράφων, Φωτίου Απέργη του Χρήστου, (ΑΜ Α352), στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ραδιοφωνικών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..»

Οπως σας είχαμε πει, η Διεύθυνση Ραδιοφωνίας ασχολείται με τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΑ, Δεύτερο, Τρίτο Πρόγραμμα και Kosmos FM και με τις μουσικές ή πολιτιστικές εκπομπές των ενημερωτικών ραδιοφώνων της ΕΡΤ (Πρώτο Πρόγραμμα, ΕΡΑ Σπορ, Φωνή της Ελλάδας και 19 Περιφερειακοί Σταθμοί).

Στις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Ραδιοφωνικών Σταθμών, «περιλαμβάνονται η παραγωγή και εκμετάλλευση προγραμμάτων ηχητικού περιεχομένου και ειδικότερα ενημερωτικών, μουσικών, ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών, για όλα τα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΑ, εξαιρουμένων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών προγραμμάτων. Επίσης, η εποπτεία, ως προς τα μουσικά προγράμματα και τις (μη ενημερωτικές) πολιτιστικές εκπομπές, όλων των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΑ, (Α΄ Πρόγραμμα, ΕΡΑ Σπορ, Φωνή της Ελλάδας και Περιφερειακοί Σταθμοί)».