Είμαι υπέρ του voucher και της μη επιστροφής χρημάτων για συναυλίες (και αν θέλετε το συζητάμε)

Είμαι υπέρ του voucher και της μη επιστροφής χρημάτων για συναυλίες (και αν θέλετε το συζητάμε)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε τι κάνουν τα φεστιβάλ του εξωτερικού με τα εισιτήρια και τις αναβολές λόγω Covid 19.

17 Ιουνίου 2020

Παράδειγμα, το Nos Alive της Πορτογαλίας για το οποίο είχα αγοράσει εισιτήριο για όλο το τριήμερο. Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν για να συγκρίνουμε και με τα δικά μας, τα εγχώρια φεστιβάλ. «We would like to confirm that the new dates of NOS Alive ‘21 are July 7th - 10th 2021» η πρώτη ενημέρωση. Ιδιες ημερομηνίες πάνω-κάτω με τις φετινές.

Τα εισιτήρια που έχουμε αγοράσει θα ισχύουν και για του χρόνου αν και μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε ως voucher για συναυλίες της διοργανώτριας εταιρίας που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία που λέγεται «Everything is New».

Επιστροφή χρημάτων δεν θα έχουμε; Θα έχουμε, αλλά το 2021! Του χρόνου δηλαδή. «If you are still not happy with these several options, you can still request a refund from the 25th July 2021» μας έγραψαν.

If you are still not happy... Να λοιπόν που συμβαίνουν και στα φεστιβάλ του εξωτερικού πολλά που σηκώνουν συζήτηση και δημιουργούν αντιδράσεις. Οχι τίποτε άλλο, για να μη διαμαρτυρόμαστε όταν συμβαίνουν κι εδώ. 

Προσωπικά είμαι υπέρ του voucher. Δεν θα πάθουμε και τίποτε αν δεν μας επιστραφεί ένα εισιτήριο που αγοράσαμε και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αργότερα, σε άλλη συναυλία. Είναι μία μεγάλη ανάσα για τους promoters. Ζωτικής σημασίας. Ειδικά από τη στιγμή που δεν (τους) έχουν επιστραφεί οι προκαταβολές που πλήρωσαν στα ξένα ονόματα.