Στη Σερβία προετοιμάζονται για το EXIT Festival

Στη Σερβία προετοιμάζονται για το EXIT Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Robin Schulz μεταξύ των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος

17 Ιουνίου 2020

Μετά και την παρέμβαση της Πρωθυπουργού της Σερβίας Ana Brnabić να μην ακυρωθεί το φετινό EXIT Festival, οι διοργανωτές εργάζονται πυρετωδώς για να γιορτάσουν τα 20α γενέθλια του φεστιβάλ.

Με το ραντεβού έχει κλειστεί για τις 13 έως και τις 16 Αυγούστου, μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα περισσότερων από 30 καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων οι Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Tale Of Us, Robin Schulz, Ofenbach και Laibach.

Ένα διαφορετικό EXIT Festival

"Το φεστιβάλ όπως το γνωρίζαμε με 55.000 επισκέπτες την ημέρα και 40 σκηνές δεν είναι εφικτό να γίνει, αλλά χαιρόμαστε να ακούμε ότι η κατάσταση με την υγεία πηγαίνει όλο και καλύτερα και θα είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι με ασφάλεια" είχε δηλώσει ο διοργανωτής Dušan Kovačević.

Έτσι λοιπόν, βάζοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του κοινού και όλων όσοι εμπλέκονται με το EXIT, φέτος θα λειτουργήσουν τουλάχιστον 20 σκηνές, ενώ ένα από τα βασικά μέτρα πρόληψης θα είναι ο αριθμός των επισκεπτών να μειωθεί στο 50%.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν με τους διοργανωτές να βρίσκονται σε διαρκή επαφή με το Εθνικό Τμήμα Υγείας της κυβέρνησης της Σερβίας.