Media News εν τάχει (18/06)

Media News εν τάχει (18/06)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αθήνα 9.84 γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

18 Ιουνίου 2020

Ο δημοτικός ραδιοσταθμός της πρωτεύουσας στρέφεται στην εγχώρια μουσική σκηνή και από τις 18.00 εως τις 19.00, στην εκπομπή της Τασούλας Επτακοίλη, δίνει μικρόφωνο στην Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Παυλίνα Βουλγαράκη, τον Θέμη Καραμουρατίδη, την Βίκυ Καρατζόγλου, τον Στέφανο Κορκολή, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Μίνωα Μάτσα, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Γιώτα Νέγκα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου, για να απαντήσουν στο ερώτημα «τι είναι για εσάς η μουσική».

-------------------------

Τα οφέλη του καρυδιού και του μελιού στον οργανισμό, στο «KitcheN' Health».

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 18.45, και μέσα από τη συχνότητα του Open, η Μαρία Εκμεκτσιόγλου μαγειρεύει συνταγές με βασικό συστατικό το καρύδι (Σάββατο) και το μέλι (Κυριακή), μιλώντας παράλληλα με διαιτολόγους και διατροφολόγους που αναλύουν την συμβολή τους στην υγεία του οργανισμού.

-------------------------

Πρωινό ξύπνημα με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Το Σάββατο στις 08.30 η ΕΡΤ3 θα μεταδόσει σε μαγνητοσκόπηση την συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», στις 24 Μαϊου 2017. Στο πρώτο μέρος της ερμηνεύονται το έργο «Ρομαντική ποίησις» του Δημητρίου Λιάλιου και το «Κοντσέρτο για πιάνο σε λα ελάσσονα, op. 54» του Ρόμπερτ Σούμαν, με σολίστ την Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακουστεί η «Συμφωνία αρ. 1 σε ντο ελάσσονα, op. 68» του Γιοχάνες Μπραμς, σε μουσική διεύθυνση του Νίκου Αθηναίου.