Μεγάλη συναυλία για τη μάχη κατά του κορωνοϊού το Σάββατο

Μεγάλη συναυλία για τη μάχη κατά του κορωνοϊού το  Σάββατο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τους Coldplay στην Shakira και από την Jennifer Hudson στη Miley Cyrus.

26 Ιουνίου 2020

Πάρτε βαθιά ανάσα και αρχίστε να μετράτε ονόματα: Coldplay, Shakira, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, Usher, Justin Bieber, Christine and The Queens, J Balvin, Chloe x Halle, Quavo και Yami Alade.

«Παγκόσμιος Σκοπός: Ενωμένοι για το Μέλλον Μας»

Αλλά και David Beckham, Billy Porter, Charlize Theron, Kerry Washington, Salma Hayek, Chris Rock, Antoni Porowski, ο πρόεδρος του NAACP Derrick Johnson, Diane Kruger, Forest Whitaker, Hugh Jackman, Ken Jeong, Nikolaj Coster-Waldau, Olivia Colman, Opal Tometi και πολλοί άλλοι.

Mάχη κατά του COVID-19

Όλοι αυτοί θα συμμετάσχουν σε μια τεράστια εκδήλωση/συναυλία που θα μεταδοθεί από όποιο μέσο μπορεί κανείς να φανταστεί το Σάββατο 27 Ιουνίου, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση του κοινού στη μάχη κατά του κορωνοϊού, με τίτλο «Παγκόσμιος Σκοπός: Ενωμένοι για το Μέλλον Μας», και που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την οργάνωση Global Citizen.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Dwayne «The Rock» Johnson και, αν και δεν χαρακτηρίζεται ως φιλανθρωπική per se, οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν σημαντικά ποσά για να βοηθήσουν αδύναμες κοινωνικές ομάδες που έχει πληγεί από την πανδημία του COVID-19.

«Κρίσιμη στιγμή στην Ιστορία»

O Johnson τόνισε ότι «η εκδήλωσε έχει σκοπό να ενισχύσει την παγκόσμια κοινότητα που παλεύει για ισότιμη πρόσβαση στην υγεία και άλλες τεράστιες αδικίες που συμβαίνουν στον κόσμο μας. Αυτή η κρίσιμη στιγμή της Ιστορίας μας ζητά όλους -οπότε ας ενωθούμε για να χαράξουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας».

Όπως προαναφέρθηκε, η εκδήλωση θα μεταδοθεί από όποιο μέσο μπορεί κανείς να φανταστεί, ήτοι τα YouTube, Twitter, MTV και NBC, το RTVE στην Ευρώπη, τα Bell Media, CBC, Citytv and Global TV στον Καναδά, το iHeartMedia στις ΗΠΑ, το Grupo Globo στη Βραζιλία, τα MultiChoice Group και SABC στην Αφρική, τα Fuji TV και Star India στην Ασία και το Channel Nine στην Αυστραλία.