Media News εν τάχει (30/06)

Media News εν τάχει (30/06)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η ΕΡΤ3 μετατρέπεται από πανελλαδικό κανάλι σε ανταποκριτικό γραφείο».

30 Ιουνίου 2020

Ενάντια στο νέο οργανόγραμμα της Θεσσαλονικιώτικης ΕΡΤ τάχθηκαν οι τεχνικοί της και η ΠΟΣΠΕΡΤ. Η συνδικαλιστική ομοσπονδία έκανε λόγο για «κακομαγειρεμένη σούπα» που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το «βόλεμα ημετέρων», προτείνοντας την εφαρμογή του οργανογράμματος που είχε συνταχθεί το 2018, ενώ η γενική συνέλευση των τεχνικών της ΕΡΤ3 κατήγγειλε δυσλειτουργίες και συγκεντρωτισμούς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «αν ο οποιοσδήποτε θέλει να μετατρέψει ένα πανελλαδικό κανάλι σε ανταποκριτικό γραφείο, το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να εξαφανίσει τη ροή προγράμματος».

-------------------------

Ξαναγίνεται ενιαία η «Ώρα Ελλάδος» του Open, λόγω θέρους.

Έχοντας ήδη ανακοινώσει αλλαγή στην ώρα του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων, που επιστρέφει στις 19.00, και μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα αντικαταστήσει για το καλοκαίρι το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, το «ανοιχτό κανάλι» ενοποιεί ξανά την ενημερωτική πρωινή του ζώνη. Από την Δευτέρα 06/07 η «Ώρα Ελλάδος 07.00» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη θα ξεκινά πλέον από τις 06.00, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη που ήταν 05.30 με 07.00 να σταματούν.

-------------------------

Πρωτιά για το «Φως στο Τούνελ» τη σεζόν 2019-2020.

Η ιστορική εκπομπή έρευνας της Αγγελικής Νικολούλη, που και φέτος ανέβαζε τον Alpha στις πρώτες θέσεις (αν όχι στην πρώτη) του prime time της Παρασκευής, έκλεισε την σεζόν με μέσο όρο 18,3% στο σύνολο και 1.048.000 τηλεθεατές μέσο όρο να την παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό. Το «Τούνελ» ήταν ψηλά και στο 18-54 με 15,7% μέσο όρο, και στις γυναίκες φτάνοντας το 23,7% σε επί μέρους κοινό.

-------------------------

Η Μόνικα στην ΕΡΤ1 και τους «Γιαννουτσοβαμβακάρηδες».

Την ερχόμενη Παρασκευή 03/07 στις 23.00, η δημοφιλής τραγουδίστρια του ελληνικού αγγλόφωνου (κυρίως) ρεπερτορίου θα δώσει μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη. Εκεί θα μιλήσει για την εως τώρα πορεία της στη μουσική, τη μετακόμισή της στις ΗΠΑ, τις συνεργασίες με μουσικούς της Lady Gaga, της Adele και της Amy Winehouse, τον γάμο της, την κόρη της κ.ά.

-------------------------

Η 5η αγωνιστική των play off ζωντανά στον Σπορ FM 94.6.

Με το ντέρμπι των «δικεφάλων» στην Τούμπα να ξεχωρίζει, το αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ θα καλύψει και τις τρεις αναμετρήσεις που θα γίνουν αύριο, κυρίως για τα εισιτήρια του Champions League και του Europa League, μετά την μαθηματική στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19.15 Παναθηναϊκός - Άρης
Περιγραφή: Διονύσης Δεσύλλας

21.00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Περιγραφή: Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

22.00 Ολυμπιακός - ΟΦΗ
Περιγραφή: Νίκος Σταματέλος