«Συμβουλευόμαστε πάντα ο ένας τον άλλον και αλληλοστηριζόμαστε»

«Συμβουλευόμαστε πάντα ο ένας τον άλλον και αλληλοστηριζόμαστε»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Leon of Athens και η Katerine Duska, γράφουν στο loaded.gr με αφορμή την συναυλία τους στην Τεχνόπολη στις 30 Ιουλίου

28 Ιουλίου 2020

Η Katerine Duska και ο Leon of Athens, δυο τραγουδοποιοί της σύγχρονης ποπ, ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης στις 30 Ιουλίου.

Η συνεργασία τους άρχισε με το τραγούδι «Better Love», με το οποίο η Katerine Duska συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, συνεχίστηκε με το ντουέτο «Άνεμος», ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν τα προσωπικά τους αγγλόφωνα singles «Sanctuary» και «Communication».

Ο Leon of Athens και η Katerine Duska, μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους για τη συναυλία αλλά και την επιστροφή τους στα live μετά από καιρό.

«Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτή την συναυλία γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε το πρώτο κοινό μας live με την Κατερίνα μπροστά σε κοινό. Είναι διπλή η χαρά, πρώτον γιατί θα μοιραστούμε την εμπειρία με τον κόσμο μετά από τόσους μήνες και επειδή μοιράζομαι την σκηνή με την Κατερίνα που είναι μια συνεχής πηγή έμπνευσης και με την οποία φέτος έχουμε γράψει ήδη τρία κομμάτια: το Άνεμος, το Better Love και το Communication.

Επίσης, νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό για το νέο ήχο και τις νέες ενορχηστρώσεις- εκτελέσεις που ετοιμάζουμε μαζί με τους φανταστικούς μουσικούς/πολύοργανίστες που θα είναι μαζί μας: τον Δημήτρη Στασινό (κιθάρα,production), τον Θεοδωρή Ντούσκα (drums και πλήκτρα) και το Τζίμ Σταρίδα (τρομπόνι, κρουστά). Ανυπομονώ

Leon of Athens

 

«Τον Τίμο τον γνώρισα σε μια συναυλία κοινών γνωστών το 2014. Τον γνώριζα καλλιτεχνικά, πολύ πριν μπω στον χώρο και με ενέπνεε πάντα σαν καλλιτέχνης. Λίγο μετά έκανα ένα γκεστ σε μια συναυλία του στην Αθήνα και έκτοτε νιώθω πως είμαστε κάτι σαν συνοδοιπόροι. Συμβουλευόμαστε πάντα ο ένας τον άλλον, αλληλοστηριζόμαστε και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο συνεργαζόμαστε και επίσημα. Γράψαμε μαζί το «Better Love» και τον «Άνεμο» και φέτος για πρώτη φορά στήσαμε ένα κοινό συναυλιακό πρόγραμμα το οποίο μας είναι από τη μία πολύ οικείο, γιατί αγαπάμε πολύ τα τραγούδια ο ένας του άλλου, αλλά και πολύ διαφορετικό απ´ότι κάνει ο καθένας μόνος του πάνω στην σκηνή.

Ξεκίνησαμε να το δουλεύουμε στην καραντίνα, είχαμε χρόνο και βασιστήκαμε στις δυνάμεις μας ώστε να φτιαχτεί ένα σχήμα όπου εκτελούμε και οι δύο πολλαπλούς ρόλους. Για μένα προσωπικά είναι κάτι πρωτόγνωρο γιατί δεν συνηθίζω να παιζω όργανα πάνω στην σκηνή.

Χαίρομαι τρομερά που μπορούμε πλέον να το εμπλουτίσουμε, να έχουμε κι άλλους μουσικούς μαζί μας και να μεγαλώσει ο ήχος μας. Είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με πολύ μεράκι και αρκετά ελληνικά τραγουδιά για αλλαγή. Η Τεχνόπολη είναι πολύ αγαπημένη μου σκηνή και νιώθω ευγνώμων που θα ξαναζήσω την εμπειρία μιας λαιβ συναυλίας και θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με το κοινό μας μετά από το τόσο καιρό».

Katerine Duska