Προσέξτε συνάδελφοι τι γράφετε στο προφίλ σας, παραφυλάει ο Μπογδάνος

Προσέξτε συνάδελφοι τι γράφετε στο προφίλ σας, παραφυλάει ο Μπογδάνος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ισως τρέξει μετά να το... μεταφέρει (sic) στο ΜΜΕ που δουλεύετε.

17 Ιουλίου 2020

Ετσι έγινε με την Ελευθερία Κουμάντου, του Αθήνα 9.84. Γράφει η καλή και πάντοτε έγκυρη συνάδελφος κάτι στο προφίλ της στο facebook και έρχεται ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος να ζητήσει εξηγήσεις. Και όχι από την ίδια, αλλά από το ραδιόφωνο στο οποίο δουλεύει.

Εγραψε η Ελευθερία για τα επεισόδια που έγιναν στην πλατεία Βικτωρίας. «Νωριτερα σημερα ανεβασα δυο βιντεο με την αναιτια επιθεση της ομαδας ΔΡΑΣΗ στο μπλοκ των διαδηλωτων που αποχωρουσε με περιφρουρηση. Και χωρις καμια προκληση. Στο ενα βιντεο φαινεται η επιθεση και το ξυλο που δεχονται οι συλληφθεντες. Στο αλλο οι αστυνομικοι φερνουν ενα μπουκαλι μαλλον με βενζίνη και το βαζουν σε μια τσαντα πλατης».

Το διαβάζει ο Μπογδάνος και αντί να απαντήσει στην Ελευθερία (αν και δεν του πέφτει κανένας λόγος, αλλά τέλος πάντων) πηγαίνει να το πει στη... δασκάλα: «Παρακαλείται ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας, να διευκρινίσει κατά πόσον υιοθετεί το απολύτως ΨΕΥΔΕΣ και απαράδεκτα μεροληπτικό ρεπορτάζ της Ελευθερίας Κουμάντου, που, όπως ο ίδιος ο σταθμός πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες. Επόμενη στάση, δημοτικό συμβούλιο».

Να απαντήσει ο σταθμός για κάτι που έγραψε ένας δημοσιογράφος του στο facebook; Κωμικό και να το λες μόνο. 

Η απάντηση του ραδιοσταθμού πάντως πρέπει να είναι η παρακάτω. Μήπως και λάβει πληρωμένη απάντηση ο βουλευτής.