Στην Frontstage (και) ο Legend 88.6 (update)

Στην Frontstage (και) ο Legend 88.6 (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με 5 ραδιοσταθμούς, πλέον, η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου.

21 Ιουλίου 2020

update (18:51): Δεν χάνουν χρόνο, καθώς φαίνεται, στην Frontstage. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η μετακόμιση του Legend 88.6 από την Καλλιθέα και τη λεωφόρο Συγγρού στην Φραγκοκκλησιάς 8 στο Μαρούσι, μαζί με τα υπόλοιπα ραδιόφωνα του ομίλου. Εξ ου και κάποια μικροπροβλήματα στο σήμα του Legend, στα FM και το web.


Λίγες μέρες μετά την κινητικότητα που παρατηρήθηκε στα οικονομικά του Legend 88.6, η 24 Media και η Frontstage εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση αναφέροντας πως επήλθε συμφωνία μεταξύ τους για την μεταβίβαση του ραδιοσταθμού από τον πρώτο στον δεύτερο όμιλο. Με αυτό το «deal» ο Δημήτρης Μάρης αποχωρεί από την ραδιοφωνική αγορά, μετά και το οριστικό λουκέτο στον Sport24 103.3, και επικεντρώνεται στα ψηφιακά ΜΜΕ όπως αναφέρει και το σχετικό κείμενο, ενώ η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου ανεβάζει σε 5 τον αριθμό των συχνοτήτων που έχει στην κατοχή της.

Οι όμιλοι 24MEDIA και Frontstage ανακοινώνουν την εξαγορά του ραδιοφωνικού σταθμού LEGEND 88.6 από τη Frontstage.

Η Frontstage, ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός όμιλος της χώρας, έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της τέσσερις από τους πιο επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας: τον Μελωδία 99.2, τον Red 96.3, τoν HiT 88.9 και τον En Lefko 87.7. H Frontstage δραστηριοποιείται επίσης στη διοργάνωση και την παραγωγή events και συναυλιακών εκδηλώσεων με πολλές επιτυχίες στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Η 24MEDIA, ο μεγαλύτερος ψηφιακός όμιλος της χώρας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη στρατηγική της με σκοπό τη digital ανάπτυξη της, μέσω της διαρκούς εξέλιξης και ισχυροποίησης των επιτυχημένων brands News 24/7, Sport24, Contra, Oneman, Ladylike & HuffPost.

Η Frontstage, εκτός από τον Legend 88.6, διαθέτει ήδη άλλον έναν ροκ σταθμό, τον Red 96.3, τον «εναλλακτικό» En Lefko 87.7, τον ξένο ποπ Hit 88.9 και τον «έντεχνο» Μελωδία 99.2. Επομένως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η συχνότητα των 88.6 θα αλλάξει σύντομα προφίλ για μια ακόμη φορά στην ιστορία της.