Ακυρώνονται τα φετινά Αισχύλεια

Ακυρώνονται τα φετινά Αισχύλεια
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Οι δύσκολες συνθήκες καθώς και οι συνεχώς μεταβαλλόμενες διατάξεις και οδηγίες, δεν μας επιτρέπουν τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές

19 Αυγούστου 2020

Την  ακύρωση του Φεστιβάλ Αισχύλεια που επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 24 Αυγούστου έως και τις 21 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους «οι δύσκολες συγκυρίες και συνθήκες, καθώς και οι τρέχουσες και συνεχώς μεταβαλλόμενες διατάξεις και οδηγίες, δεν μας επιτρέπουν τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ».

Μεταξύ των καλλιτεχνών που επρόκειτο να εμφανιστούν ήταν η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Κότσιρα,ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Νατάσσα Μποφίλιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως μετά από πολλή προσπάθεια και εξαντλώντας κάθε δυνατό χρονικό περιθώριο και πρόσφορο μέσο προς την υλοποίηση των εκδηλώσεών μας, το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020 ματαιώνεται.

Οι δύσκολες συγκυρίες και συνθήκες, καθώς και οι τρέχουσες και συνεχώς μεταβαλλόμενες διατάξεις και οδηγίες, δεν μας επιτρέπουν τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Με την ελπίδα να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η δοκιμασία, ανανεώνουμε το καλλιτεχνικό μας ραντεβού για το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, την αγάπη & αγωνία σας, όλο αυτό το διάστημα, για τη φετινή διοργάνωση».



Στην ίδια κατηγορία