Εκτός Samano Festival o Λεωνίδας Μπαλάφας (Update): Στο πλευρό του οι Active Member

Εκτός Samano Festival o Λεωνίδας Μπαλάφας (Update): Στο πλευρό του οι Active Member
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάλεσαν να λυθεί η παρεξήγηση για το φεστιβάλ

24 Αυγούστου 2020

Στο πλευρό του Λεωνίδα Μπαλάφα, τάχθηκαν με ανάρτησή τους οι Active Member, οι οποίοι κάλεσαν «να λυθεί η παρεξήγηση για το φεστιβάλ» και «να γίνει όπως αξίζει σε όλους μας χωρίς μαγαρισιές». Η ανάρτηση συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο line – up του Samano Festival βρίσκονται και οι Active Member οι οποίοι θα παίξουν την πρώτη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Λεωνίδας Μπαλάφας τάχθηκε κατά της χρήσης μάσκας, δήλωσε αντίθετος με το εμβόλιο χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ ανέφερε ακόμα ότι «όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήθηκαν ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G».

Μία ψεκασμένη ανάρτηση... 

Όπως φαίνεται οι δηλώσεις εκτός από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν, είχαν αντίκτυπο και στη δουλειά του καλλιτέχνη καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος θα είναι εκτός του Samano Festival.

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους.,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες».