Μεγάλα ονόματα στο ΕΧΙΤ Festival

Μεγάλα ονόματα στο ΕΧΙΤ Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρά την πανδημία, το Life Stream «ξαναχτυπά», από 3 έως 6 Σεπτεμβρίου

30 Αυγούστου 2020

Παρά την τεράστια κρίση που η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει στο χώρο της μουσικής, το EXIT Festival είναι εδώ και στις αρχές Σεπτεμβρίου «ξαναχτυπά».

Μέσω του πρότζεκτ Life Stream, και σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφής του ΟΗΕ, από τις 3 ως τις 6 Σεπτεμβρίου, στα decks της mts Dance Arena θα βρεθούν live αλλά και μέσω live streaming μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της χορευτικής μουσικής.

Ζωντανά θα παίξουν οι Charlotte de Witte και Ben Klock, ενώ μέσω ειδικής οθόνης θα παρουσιάσουν τη μουσική τους οι Carl Cox, Nina Kraviz, Paul Van Dyk, Dettmann, DJ Tennis, Satori live, Ofenbach, Burak Yeter, Mahmut Orhan και Ece Ekren.

Από το event δεν θα απουσιάσουν και γνωστοί καλλιτέχνες της τοπικής dance σκηνής, όπως οι Marko Nastić, Lag, Ilija Đoković, Coeus, Space Motion και οι After Affair μαζί με τον Kristijan Molnar. Το event θα παρουσιαστεί σε live streaming, ενώ θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός κοινού στο κάστρο Πετροβαραντίν.

EXIT presents LIFE STREAM 2020 | The First Acts Revealed

Παράλληλα, θα μεταδίδονται μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος και την διατροφική κρίση, ενώ θα υπάρξει και πάνελ που θα συζητήσει τα ζητήματα αυτά, καθώς υπολογίζεται ότι η πανδημία θα προκαλέσει λιμό σε περίπου 270 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο μέσα στο 2020.

Το φετινό Life Stream σηματοδοτεί έναν νέο σταθμό για το EXIT Festival, το οποίο φέτος κλείνει 20 χρόνια και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως.