Αντίστροφη μέτρηση για τις επιστροφές και τις πρεμιέρες εκπομπών στα κανάλια

Αντίστροφη μέτρηση για τις επιστροφές και τις πρεμιέρες εκπομπών στα κανάλια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (27/08).

27 Αυγούστου 2020

ALPHA
Την ίδια μέρα με το ξεκίνημα του «Happy Day» θα προβληθεί για πρώτη φορά και η «Ώρα για Μελέτη». Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 11.00. Μαζί της στο πάνελ οι Τάσος Τεργιάκης, Γιώργος Γρηγοριάδης και Τίνα Μιχαηλίδου.

-------------------------

ΑΝΤ1
Οι «Άγριες Μέλισσες», ένα από τα δημοφιλέστερα (αν όχι το δημοφιλέστερο) προγράμματα της σεζόν που τελείωσε, επανέρχεται στη συχνότητα του καναλιού με νέα επεισόδια και σε νέα ώρα, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 22.00.

-------------------------

ΕΡΤ1
Μετά την περιπέτεια που πέρασαν οι συντελεστές του «φλΕΡΤ», λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε έναν εξ αυτών, η εκπομπή θα επανέλθει στις οθόνες από την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 16.00. Αυτή τη φορά, την Νάντια Κοντογεώργη θα πλαισιώνουν δύο ακόμη παρουσιαστές, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Γιώργος Δάσκαλος.

-------------------------

ΣΚΑΪ
Για τα καλά μπαίνει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού το κανάλι του Νέου Φαλήρου από την Δευτέρα, πριν καν μπει ο Σεπτέμβριος. Την ίδια μέρα θα επανέλθει με νέα επεισόδια το «My Style Rocks», με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη, κριτές τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Χάρη Χριστόπουλο, και guest κριτή στα Gala τον Λάκη Γαβαλά, και θα κάνουν πρεμιέρα δύο εκπομπές. Το «Ώρα για φαγητό» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, καθημερινά στις 11.30, και θα ακολουθήσει το «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου, καθημερινά στις 12.00, με συνεργάτες τους Παναγιώτη Χατζηδάκη, Μάρτζυ Λαζάρου και Μάνο Μαγιάτη.