«Η συναυλία μου στην Τεχνόπολη μου δίνει βαθιά ελπίδα και αίσθημα αισιοδοξίας»

«Η συναυλία μου στην Τεχνόπολη μου δίνει βαθιά ελπίδα και αίσθημα αισιοδοξίας»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, στην πρώτη της μεγάλη-μεγάλη συναυλία.

30 Αυγούστου 2020

«Η παρέα συνεργάζεται με πληρότητα», λέει η ίδια. «Πάνω από τη σκηνή και πίσω από αυτήν. Τη στιγμή που όλα δείχνουν πως πρέπει να υπολειτουργούμε, να βάζουμε τους εαυτούς μας σε συνθήκες “συντήρησης” για να παραμείνουμε όρθιοι, η συναυλία μου στην Τεχνόπολη μου δίνει βαθιά ελπίδα και αίσθημα αισιοδοξίας».

Η Μαρία Παπαγεωργίου στην Τεχνόπολη

Αισιόδοξη η Μαρία σημειώνει πως της έκανε καλό η πανδημία: «Γκρέμισε το μονοπάτι που έφτιαχνα πέτρα την πέτρα τα τελευταία χρόνια προς την επιτυχία. Ευτυχώς! Απελευθερώθηκα, νίκησα τους φόβους μου, γιατί ξέρω πως τελικά η αγάπη μου για τη μουσική είναι πιο μεγάλη από την ανάγκη μου για χειροκρότημα».

Είναι η πρώτη φορά, μετά από μήνες, που θα παίξει με φουλ μπάντα. Περίεργη φάση, δίχως άλλο. «Κάποτε μπήκαν οι οθόνες των κινητών, μετά έπρεπε να εξοικειωθούμε με το να ανεβαίνουν real time βίντεο, πέρσι η αγωνία με την απαγόρευση του τσιγάρου, φέτος η πανδημία. Τα βλέμματα είναι ωστόσο πάντα τα ίδια. Θέλω να το ζήσω αυτό που συμβαίνει φέτος και ως μουσικός αλλά και ως θεατής. Η ανάγκη για ίαση μέσω της μουσικής θα ξεπερνά τα πρακτικά εμπόδια».