Προχθεσινή συναυλιακή εμπειρία, η πρώτη μετά τα νέα μέτρα

Προχθεσινή συναυλιακή εμπειρία, η πρώτη μετά τα νέα μέτρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τεράστιο πάρκο, δίπλα στη θάλασσα μέσα στο οποίο κινούνται εκατοντάδες κόσμου.

31 Αυγούστου 2020

Γράφει ο Δημήτρης Μυστακίδης

Ζευγάρια που βολτάρουν, παρέες έφηβων που κοπανιούνται συνέχεια μεταξύ τους, μεσήλικες που συζητάνε κτλ. Αυτό που παλιότερα το λέγαμε φυσιολογικό.
Κανείς σε όλο αυτό που σας περιγράφω δεν φορούσε μάσκα.
Μέσα σ αυτό το πάρκο υπήρχαν δύο «περιφραγμένοι» χώροι στους οποίους ήταν στημένες οι σκηνές για να πραγματοποιηθούν οι δυο συναυλίες της βραδιάς.
Θα σας πω για τον χώρο που παίζαμε εμείς.
Από την ώρα που κάναμε soundcheck ήταν 3 λιμενικοί στο χώρο.
Όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν στην συναυλία μας προσήλθαν με μάσκα και κάθισαν στις καρέκλες τους που ήταν αν δύο τοποθετημένες με 2 μέτρα απόσταση μεταξύ τους.
Ηχολήπτες και φωτιστές φορούσαν τις μάσκες τους σε όλη την διάρκεια της συναυλίας.

Όλα αυτά την ώρα που 10 μέτρα παραπέρα, όλα γίνονταν όπως περιέγραψα παραπάνω.
Να υπενθυμίσω ότι μιας και ήταν σε ανοιχτό χώρο, το κάπνισμα αλλά και η κατανάλωση αλκοόλ επιτρεπόταν. Πως όμως σύμφωνα με τις υποδείξεις των οργάνων της τάξεως; Χωρίς να αφαιρεθεί η μάσκα....Όσοι λοιπόν ήθελαν να πιουν και να καπνίσουν πηγαίναν μακριά από τον χώρο της συναυλίας.
Ήταν δε τόσο μεγάλη η έγνοια των «οργάνων» που σε όλη την διάρκεια της συναυλίας βόλταραν μέσα στον κόσμο μην τυχόν και βγάλει κάνεις την μάσκα! Σ αυτούς που κάθονταν ανά δύο μέτρα!

Η υπομονή έχει και όρια. Μην μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μούτρα μας. Έχουν καεί τα μυαλά μας από τις θεωρίες συνωμοσίας, από τους αντιεμβολιαστές από την στάση της εκκλησίας κτλ. Μην μας βάζετε να αντιμετωπίσουμε και τον δικό σας παραλογισμό.

12.02 τελειώσαμε με κίνδυνο να μας γράψουν για υπέρβαση ωραρίου. Ευτυχώς έδειξαν μεγαλοθυμία...