Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο θέατρο Κολωνού

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο θέατρο Κολωνού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο

02 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις της τη χειμερινή σεζόν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, η Παυλίνα Βουλγαράκη συναντά τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα. Η Παυλίνα είναι έτοιμη για να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο και γεμάτο φρεσκάδα πρόγραμμα, γεμάτο από την ενέργεια και το ταλέντο της, μια μουσική παράσταση με σκοπό να φέρει κοινό και καλλιτέχνη πιο κοντά.

Σε μια σκηνή γεμάτη συναισθήματα η ερμηνεύτρια και δημιουργός θα τραγουδήσει με τη μπάντα της σ'ένα live που μοιάζει με ιεροτελεστία και στόχο έχει την ουσιαστική επαφή με του ακροατές.

Με σαφώς πιο electro διάθεση και ξεκάθαρες δυτικές επιρροές, ακόμη και στους πιο παραδοσιακούς ρυθμούς, η Παυλίνα ξαναδιαβάζει τη μουσική της, αφήνοντας πιο pop στοιχεία να βγουν στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι μια ατμοσφαιρική συναυλία με τα αγαπημένα της τραγούδια -δικά της και άλλων- να φτιάχνουν έναν κόσμο που μιλά στην καρδιά.

Η διάθεση των δελτίων εισόδου για τις παραστάσεις στο θέατρο Κολωνού θα πραγματοποιείται την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα από την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50) και ώρες 10.00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη στο θέατρο Κολωνού, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.