Με Διονύση Σαββόπουλο άνοιξε ο Κήπος του Μεγάρου

Με Διονύση Σαββόπουλο άνοιξε ο Κήπος του Μεγάρου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι συναυλίες που θα δούμε τις επόμενες ημέρες

02 Σεπτεμβρίου 2020

Γιορτινή έναρξη για τον Κήπο του Μεγάρου που εγκαινίασε τις φετινές του εκδηλώσεις με τον Διονύση Σαββόπουλο και την πρωτότυπη παράσταση-αφιέρωμα στο Woodstock και στην ακόρεστη δίψα μιας ολόκληρης εποχής.

Οι τυχεροί που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο απόλαυσαν μια υπαίθρια συναυλία με πανσέληνο στο καταπράσινο περιβάλλον του Κήπου. Ο Διονύσης Σαββόπουλος και το Μέγαρο έδωσαν ένα παράδειγμα μιας άψογης διοργάνωσης, προσαρμοσμένης σε αυτές τις νέες συνθήκες και ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η βραδιά του Διονύση Σαββόπουλου στον Κήπο καταγράφεται πλέον στον μουσικό χάρτη αυτού του καλοκαιριού ως «συλλεκτική».

 

Μαζί του είχε τους ξεχωριστούς Γιώτη Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο, κρουστά) και Σταύρο Λάντσια (πιάνο, ντραμς, μεταλλόφωνο, μελόντικα) και τρεις νέες παρουσίες που γνώρισαν ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό της φετινής σεζόν: τον Σάκη Ντοβόλη (ηλεκτρική κιθάρα, φωνή), την Κλαυδία Παπαδοπούλου (φωνή) και την Αλεξάνδρα Σιετή (φωνή).

Οι εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου συνεχίζονται την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία της ΚΟΑ (συμμετέχει επίσης η Camerata Junior). Ακολουθούν το Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (9/9), η συναυλία του Πέτρου Κλαμπάνη (12/9), η παρουσίαση της βωβής ταινίας «Θωρηκτό Ποτέμκιν» με ζωντανή συνοδεία πιάνου από τον Μάνο Κιτσικόπουλο (18/9), η Κατερίνα Πολέμη με τη συναυλία «Λουλούδια στον Κήπο» (19/9), η βραδιά stand-up comedy της Κατερίνας Βρανά (26/9) και η θεατρική παράσταση «Μαθήματα Πολέμου ΙΙΙ: Αθηναίων Δράματα» (29 & 30/9).