Επανεκκίνηση για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα

Επανεκκίνηση για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (03/09).

03 Σεπτεμβρίου 2020

Οι περισσότερες καθημερινές εκπομπές του καναλιού του Αμαρουσίου επιστρέφουν, στο ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας, μετά την θερινή διακοπή. Ο λόγος για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη (06.00) και το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά (10.00), τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια (15.00) και «Still Standing» (17.45), και το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στην καινούργια του ώρα (18.50). Την άλλη Δευτέρα 14/09 στις 23.30 επανέρχεται και η εκπομπή του άνκορμαν του ΑΝΤ1, το «Ενώπιος Ενωπίω».

-------------------------

«Από τις έξι» μεν, αλλά... μισή ώρα νωρίτερα.

Και τη νέα σεζόν το δίδυμο του Δημήτρη Κοτταρίδη και του Γιάννη Πιτταρά θα έχει τα ηνία της πρωινής ενημερωτικής ζώνης της ΕΡΤ1, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης, η εκπομπή παρόλο που ο τίτλος της αναφέρει τις 06.00 ως ώρα μετάδοσης, θα ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή από τις 05.30, «με όλες τις ειδήσεις, με αξιοποίηση του δικτύου ανταποκριτών της ΕΡΤ στην Ελλάδα και στον κόσμο και καλεσμένους που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, πάντα με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της ΕΡΤ».

-------------------------

Για μια ακόμη σεζόν «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στο Open.

Η (επιτυχημένη) ενημερωτική εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη επιστρέφει στη συχνότητα του «ανοιχτού καναλιού» από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30. «Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, με δημοσιογραφική ετοιμότητα και ψύχραιμη ενημέρωση, η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα της εκπομπής καταγράφουν τον παλμό των εξελίξεων», αναφέρει το Open στην ανακοίνωσή του.

-------------------------

Επιστροφή για το «Happy Traveller» με ταξίδι στην Κρήτη.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η εκπομπή, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που έφερε ο κορωνοϊός, ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη επανέρχονται με νέους προορισμούς στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το Σάββατο στις 17.40. Το πρώτο τους ταξίδι για τη νέα σεζόν θα είναι στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στον νομό Λασιθίου, σε τοποθεσίες όπως ο Άγιος Νικόλαος, το οροπέδιο Λασιθίου, η Ελούντα, η Σπιναλόγκα και το ακρωτήρι του Αφορεσμένου.