«Νέα εποχή» για την Forthnet, ολοκληρώθηκε η μεταβίβασή της στην United Group

«Νέα εποχή» για την Forthnet, ολοκληρώθηκε η μεταβίβασή της στην United Group
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/09).

08 Σεπτεμβρίου 2020

Λίγους μήνες μετά την ανακήρυξη του επενδυτικού fund ως πλειοδότη για ένα μεγάλο μέρος των μετοχών της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συναλλαγής του με τις τράπεζες για τη μεταβίβαση της Forthnet Α.Ε. «Σε συνέχεια της από 2 Σεπτεμβρίου 2020 ανακοίνωσης, αναφορικά με την αναμενόμενη ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταξύ των Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Attica Bank και του Ομίλου United, η Forthnet A.E. ενημερώθηκε περαιτέρω από τον Αγοραστή ότι «η ολοκλήρωση έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2020, όπως είχε προηγουμένως προγραμματιστεί και ανακοινωθεί»», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Forthnet.

-------------------------

«Αγγελική»: Η νέα δραματική σειρά στο prime time του Alpha.

Το Σάββατο στις 21.00 θα κάνει πρεμιέρα μια από τις νέες παραγωγές του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς στον τομέα της μυθοπλασίας. Η «Αγγελική», η νέα δραματική σειρά με τους Πάνο Βλάχο, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννη Παπαζήση, Αλέξανδρο Πέρρο, Δήμητρα Σιγάλα, Γιώργο Χρυσοστόμου, Φιλαρέτη Κομνηνού κ.ά., θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. «Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Alpha στην ανακοίνωσή του.

-------------------------

Με νέα σύνθεση (και) το «Mega Σαββατοκύριακο».

Οι αλλαγές στην πρωινή ενημέρωση του καναλιού δεν περιορίστικαν μόνο στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Από το Σάββατο και κάθε ΣΚ το «Mega Σαββατοκύριακο» θα παρουσιάζουν ο Ντίνος Σιωμόπουλος, μετακινούμενος από την καθημερινή εκπομπή, μαζί με τη Στέλλα Γκαντώνα που αφίχθη στο Mega ως «μεταγραφή» από το Open. Οι δύο τους θα αντικαταστήσουν τον Γιώργο Χουδαλάκη, τον Άρη Ραβανό και την Μαρία Κατσή, που ήταν στο «τιμόνι» της εκπομπής (μόλις) από τον Φεβρουάριο, ενώ θα ξεκινούν αρκετά νωρίτερα από τους προηγούμενους παρουσιαστές, από τις 05.30.

-------------------------

Επιστρέφει στο Open το «Αννίτα Κοίτα».

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Αννίτα Πάνια θα συνεχίσει τις Σαββατοκυριακάτικες εκπομπές της στο «ανοιχτό κανάλι», αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο και κάθε ΣΚ στις 14.50. «Η Αννίτα ανοίγει την πόρτα σε άσημους και διάσημους, σε γήινους και εξωγήινους, σε εγχώριους και διεθνείς, σε ερωτευμένους και ξενερωμένους, αλλά πάνω απ΄όλα σε αληθινές ιστορίες!», αναφέρει χαρακτηριστικά το Open.

-------------------------

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους η Cosmote TV και τα BBC Studios.

Η συνδρομητική πλατφόρμα θα συνεχίσει τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν, να προβάλλει τις παραγωγές της βρετανικής δημόσιας τηλεόρασης. Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, η Cosmote TV θα έχει την αποκλειστική μετάδοση για την Ελλάδα των νέων σειρών του BBC, όπως το δραματικό «Life» και τη μαύρη κωμωδία «Guilt», και την διάθεση μέσω της on demand υπηρεσίας της ολόκληρων κύκλων δημοφιλών σειρών όπως τα «Doctor Who», «Luther», «Ripper Street», «Happy Valley», «Call the Midwife» κ.ά., και ντοκιμαντέρ του BBC Earth.

-------------------------

Το αρχείο της ΕΡΤ τιμά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους, αύριο, από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή και τραγουδοποιού, στο ert.gr έχει αναρτηθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Δρόμοι» του Άρη Σκιαδόπουλου (2003). Εκεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επισκέπτεται και μιλά για τα μέρη που σημάδεψαν την πορεία του στο πεντάγραμμο, την καριέρα του στους «Τερμίτες» αλλά και την «μοναχική» καριέρα του μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.