Επανεκκίνηση με αφιέρωμα στον τελικό Κυπέλλου για το «Open Sport»

Επανεκκίνηση με αφιέρωμα στον τελικό Κυπέλλου για το «Open Sport»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (11/09).

11 Σεπτεμβρίου 2020

Η Σαββατοκυριακάτικη αθλητική εκπομπή του Open επιστρέφει μετά την θερινή διακοπή το Σάββατο στις 13.40, ανήμερα του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που θα κρίνει τον κυπελλούχο Ελλάδας για τη σεζόν 2019-2020. Ο Μανώλης Σφακάκης και η υπόλοιπη ομάδα του «Open Sport» έχουν ήδη ετοιμάσει το σχετικό αφιέρωμα στην αναμέτρηση, με ανάλυση από τον Αλέξη Σπυρόπουλο, μαζί με εκτενή ρεπορτάζ για την υπόλοιπη αθλητική επικαιρότητα. Την ερχόμενη Κυριακή, εκτάκτως, η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί λόγω της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

-------------------------

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Σπορ FM 94.6.

Ο αθλητικός ραδιοσταθμός του ΣΚΑΪ θα αφιερώσει, αύριο, όλο του το πρόγραμμα στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στις 21.00. Στην περιγραφή του ματς για λογαριασμό του Σπορ FM 94.6 θα είναι ο Κώστας Μιαούλης, ενώ μαζί του στον σχολιασμό από το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα βρίσκονται ο Ηρακλής Αντύπας και ο Κώστας Κετσετζόγλου. Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης θα ακολουθήσουν τα ρεπορτάζ των δύο ομάδων, και στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι του σταθμού θα ανοίξουν τις γραμμές για τους ακροατές.

-------------------------

Παγιώνεται στο πρόγραμμα του Open το «The Booth».

Έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με πολλές από τις ατάκες που ειπώθηκαν εκει να έχουν γίνει viral, το «The Booth» θα συνεχίσει και τον χειμώνα, ανανεωμένο, στη συχνότητα του «ανοιχτού καναλιού». Καθημερινά στις 15.00 η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα θα συζητούν τα δικά τους θέματα αλλά και εκείνα των τηλεθεατών, οι οποίοι θα παρεμβαίνουν μέσω τηλεφώνου και social media.

-------------------------

Η «έβδομη τέχνη» έρχεται σε νέα ώρα, στο Open.

Μετά τις ανακατατάξεις που έγιναν στο πρόγραμμα του καναλιού μέσα στο καλοκαίρι, κυρίως στη βραδινή ζώνη για το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, η ζώνη «Open My Cinema» μετακινείται πλέον στις 20.00 κάθε μέρα. Την εβδομάδα από 14-18/09 θα προβληθούν οι ταινίες «Περλ Χάρμπορ» (14/09), «Tomb Raider Lara Croft» (α' τηλεοπτική μετάδοση, 15/09), «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» (16/09), «Χάτσικο: η ιστορία ενός σκύλου» (17/09) και «Ζευγάρι με το ζόρι» (18/09).

-------------------------

Με «Πρωινό Σαρδάμ» στο prime time του ο Ελληνικός 93.2.

Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα, η Εβελίνα Παπούλια και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης αναλαμβάνουν το πρωινό 06.00 με 10.00 του μουσικού ραδιοσταθμού του Real Group, αντικαθιστώντας την Πόπη Χατζηδημητρίου που «μετακόμισε» στον Real 97.8. «Οι δημοφιλείς ηθοποιοί θα γίνουν η καθημερινή ραδιοφωνική μας παρέα, με το ιδιαίτερα σαρκαστικό χιούμορ τους, με καινοτόμους διαγωνισμούς και τη χαρακτηριστική οξυδέρκεια τους», αναφέρει ο Ελληνικός 93.2 στην ανακοίνωσή του.