Με Carl Cox σε streaming πραγματοποιήθηκε το Life Stream Festival

Με Carl Cox σε streaming πραγματοποιήθηκε το Life Stream Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

To ΕΧΙΤ γιορτάζει 20 χρόνια με μεγάλα ονόματα της dance μουσικής

12 Σεπτεμβρίου 2020

Με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της dance μουσικής πραγματοποιήθηκε από τις 3 ως τις 6 Σεπτεμβρίου το Life Stream Festival στο πλαίσιο του EXIT Festival που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο κάστρο Πετροβαραντίν στο Νόβισαντ της Σερβίας.

Ωστόσο, λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά: μεγάλοι καλλιτέχνες, όπως ο Carl Cox, «έπαιξαν» μέσω streaming, ενώ κάθε μέρα παρόντες στο χώρο του φεστιβάλ ήταν μόνο 500 θεατές και οι διοργανωτές είχαν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Παρά ταύτα, χάρη στις –έστω, εικονικές- παρουσίες των Carl Cox, Charlotte de Witte, Nina Kraviz, Adam Beyer, Black Cofee, Hot Since 82, Paul van Dyk και πολλών άλλων, το Life Stream Festival έγινε μια από τις λίγες μουσικές εκδηλώσεις που κατάφερε να πραγματοποιηθεί εν μέσω πανδημίας.

Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών στο φεστιβάλ θα στριμαριστούν σε δύο σαββατοκύριακα στις 17 και 20 Σεπτεμβρίου, καθώς και στις 24 και 27 του μήνα μέσω του επίσημου site του EXIT και της σελίδας του στο Facebook.

Πάντως, οι επίσημοι εορτασμοί για τας 20 χρόνια του EXIT Festival θα πραγματοποιηθούν από τις 8 ως τις 11 Ιουλίου του 2021, και ήδη για τότε έχουν κλείσει ονόματα όπως οι David Guetta, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Boris Brejcha και πολλοί άλλοι.