Διατήρηση της ενημέρωσης και ενίσχυση της ψυχαγωγίας στο Open

Διατήρηση της ενημέρωσης και ενίσχυση της ψυχαγωγίας στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αποκαλυπτήρια για το νέο πρόγραμμα του καναλιού.

22 Σεπτεμβρίου 2020

Με πολλές νέες ψυχαγωγικές εκπομπές και λίγες αλλαγές προσώπων στον τομέα της ενημέρωσης μπαίνει στη νέα σεζόν το Open, το οποίο παρουσίασε την πλήρη «σύνθεσή» του για τους επόμενους μήνες.

Όσον αφορά τον ενημερωτικό τομέα, παραμένει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές η Νίκη Λυμπεράκη, ωστόσο στο Σαββατοκύριακο βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αντικαθιστώντας τη Στέλλα Γκαντώνα. Την πρωινή ζώνη στις καθημερινές έχουν αναλάβει (μόνοι τους, πλέον) ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη με την «Ώρα Ελλάδος» (06.00), και τα Σαββατοκύριακα συνεχίζει η Φαίη Μαυραγάνη με το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» (05.30).

Στις αθλητικές εκπομπές η κατάσταση παραμένει ως είχε, με την «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη (Δευτέρα, 23.30), το «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη (Σαββατοκύριακο, 13.40) και το «Total Football» με τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη (Κυριακή, 23.00). Επιπλέον, όσον αφορά τις μεταδόσεις, μαζί με τις αναμετρήσεις της Εθνικής ποδοσφαίρου προστέθηκαν και οι αγώνες του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε φέτος, από τους ιθύνοντες του Open, στην ψυχαγωγία. Στην πρωινή ζώνη το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου (Δευτέρα-Παρασκευή, 09.50) και το «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου (Σαββατοκύριακο, 09.50) συνεχίζονται για μια ακόμη σεζόν, και στην μεσημεριανή ζώνη το «The Booth» των Μουτίδου, Αναστασοπούλου, Κουρτίδου και Ρήγα (Δευτέρα-Παρασκευή, 15.00) και το «Αννίτα Κοίτα» με την Αννίτα Πάνια (Σαββατοκύριακο, 14.50).

Στο άμεσο μέλλον θα προστεθούν στο πρόγραμμα του Open το «Style Me Up», η εκπομπή μόδας με τη Μαρία Μπακοδήμου (Δευτέρα-Παρασκευή, 14.00) το τηλεπαιχνίδι «Joker» με τον Αλέξη Γεωργούλη (Δευτέρα-Παρασκευή, 18.00), την κοινωνική εκπομπή «Γράμμα για σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, στα πρότυπα του «Πάμε Πακέτο», τις ταξιδιωτικές εκπομπές «Into The Skin» με τον Γιώργο Μαυρίδη (που συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες μέρες) και «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή που επανέρχεται με νέα επεισόδια, τις «Γλυκές Αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου που προέρχονται από τον ΣΚΑΪ και το «Just the 2 of us», το βραδινό show με τον Νίκο Κοκλώνη.

Στον χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών το Open θα «παραταχθεί» με τη σειρά ντοκιμαντέρ «...και εγένετο Ελλάς», αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση. Στο βραδινό του πρόγραμμα το κανάλι θα προβάλλει καθημερινά ξένες ταινίες στη ζώνη «Open My Cinema» (Δευτέρα-Παρασκευή, 20.00) και από σειρές το «Criminal Minds» και το «NCIS».