The acoustic priest στην αυλή της Africana

The acoustic priest στην αυλή της Africana
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

23 Σεπτεμβρίου 2020
 
Πολλές φορές, στην προσπάθειά μας να μειώσουμε τις εντάσεις η να μικρύνουμε ένα μουσικό σχήμα (ειδικά υπό τις συνθήκες που μας έχει επιβάλει το covid19), ένα τετραμελές η πενταμελές σύνολο μπορεί εύκολα να γίνει ντουέτο. Φεύγουν τα τύμπανα, τα πλήκτρα, τα πνευστά και μένει η κιθάρα/φωνή και το μπάσο. Τι πιο εύκολο και οικονομικό για όλους! Όμως, είναι πραγματικά ακουστικό το σύνολο η απλά παίζουμε ότι παίζαμε και πριν, χωρίς τους υπόλοιπους μουσικούς και χωρίς τα υπόλοιπα ηχοχρώματα; Μήπως θα έπρεπε να φτιάξουμε όλο το “concept” από την αρχή έτσι ώστε να είναι κάτι αυθεντικά ακουστικό;
 
Ο Mark Joseph Priest και ο Διονύσης Κατσάτσος, βλέποντας ότι η κατάσταση δυσκολεύει με περιορισμούς ακροατών και ωραρίων, φτιάξανε από την αρχή το πρόγραμμα τους έτσι ώστε να είναι κομμένο και ραμμένο στην ακουστική αισθητική. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά περιορισμός αλλά ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς, μάλλον χαρίζει παραπάνω ελευθερία.
 
Τα κομμάτια που παίζουν καλύπτουν μεγάλη γκάμα μουσικών επιλογών. Από την Motown μέχρι την ροκ της δεκαετίας του 60 και του 70, Jazz Standards, Blues και βέβαια αυθεντικές συνθέσεις του Mark Joseph Priest. Όλα τα κομμάτια είναι ενορχηστρωμένα για ένα μπάσο και μια κιθάρα και φυσικά την φωνή του Mark Joseph Priest.
 
Στις 25/9, στην αγαπημένη μας Afrikana, θα παρουσιάσουμε την νέα μας άποψη στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Θα είναι πολλές οι μουσικές εκπλήξεις και το ταξίδι θα είναι η τέλεια απόδραση από όσα μας καταπιέζουν σε αυτή την συγκυρία. Τα λέμε στην Afrikana.
 
THE ACOUSTIC PRIEST

Mark Joseph Priest – κιθάρα και φωνή
Διονύσης Κατσάτσος – ακουστικό μπάσο
 
Υπενθυμίζουμε οτι όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας τηρούνται αυστηρά και γι αυτό οι κρατήσεις είναι απαραίτητες και γίνονται με μηνυμα στην σελίδα της Africana στο facebook.

Η Αφρικάνα σερβίρει απο τις 19:00 το λάιβ ξεκινά αυστηρά στις 21:00 και διεξάγεται χωρίς διάλειμμα.