Τελικά δεν θα δούμε τη Bellucci στο Ηρώδειο

Τελικά δεν θα δούμε τη Bellucci στο Ηρώδειο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά και τα επιπρόσθετα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη οι τρεις παραστάσεις ακυρώνονται

23 Σεπτεμβρίου 2020

Ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες και αναμενόμενες παραστάσεις.

Η Monica Bellucci, θα εμφανιζόταν για τρεις βραδιές στο Ηρώδειο (αρχικά είχαν ανακοινωθεί δύο), ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Tom Volf.

Τελικά, όπως ήταν αναμενόμενο μετά και την ανακοίνωση των επιπλέον μέτρων που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, οι παραστάσεις αναβάλλονται.

«Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες», αναφέρει η ανακοίνωση του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναστολή των παραστάσεων σε υπαίθριους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις "Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις" με την Μόνικα Μπελούτσι, που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλονται. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες.