ΔΤ και ΝΕΡΙΤ η ΕΡΤ με τον Αρη Τόλιο τοποτηρητή

ΔΤ και ΝΕΡΙΤ η ΕΡΤ με τον Αρη Τόλιο τοποτηρητή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ετσι λειτουργούν οι «περαστικοί» από την ΕΡΤ, κόβουν ξαφνικά την Εύη Ξυνού αν δεν τους κάνει.

25 Σεπτεμβρίου 2020

Την Ευανθία Ξυνού κάλεσε λοιπόν στο γραφείο του ο Αρης Τόλιος, ο συντονιστής του Πρώτου Προγράμματος και της ανακοίνωσε πως η εκπομπή της κόβεται. Και είναι η εκπομπή στην ΕΡΑ που ασχολείται περισσότερο από όλες (τις άλλες) με την Χρυσή Αυγή παρακολουθώντας από κοντά, τόσα χρόνια τώρα, τη δίκη. Πλέον τη βγάζουν από το πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα προχωρούν σε σύναψη σύμβασης για την παραγωγή ραδιοφωνικών ενημερωτικών εκπομπών στο Πρώτο Πρόγραμμα (καλύπτοντας 20 ώρες ζωντανού προγράμματος) με την Βασιλική Κολτσίδα και την Γεωργία Σκιτζή.

Το καλύτερο είναι άλλο, όμως. Η ΕΡΤ πήρε Καλλιτεχνικό Διευθυντή για τα δελτία ειδήσεων! Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Art Director τον λέει μάλιστα, για «την αναμόρφωση της εικόνας των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών, την αισθητική αναβάθμιση και στις αυξημένες απαιτήσεις για την αρτιότητα της εικόνας που επιβάλλει η μετάβαση σε HD»Θεμιστοκλής Μερτύρης ο Art Director. 

Θα θέλαμε πάντως να ακούγαμε εκπομπές στην Ελληνική Ραδιοφωνία από πρόσωπα όπως η Κατερίνα Σερέτη, ο Χρήστος Μιχαηλίδης και ο Διονύσης Χατζημιχάλης. Επιθυμίες κι εμείς τώρα...