Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει το νέο του δίσκο

Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει το νέο του δίσκο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο Micraasia Fez

30 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου την μουσική παράσταση "Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια" στην φιλόξενη ταράτσα του Micraasia Fez – (Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Λαοί της Μικράς Ασίας») στον Κεραμεικό.
 
Η παράσταση επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν.

Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο διαλεγμένα από ένα ευρύ φάσμα δημιουργών συναντιούνται σε ιδιόμορφο μουσικό ταξίδι.

Bob Dylan, John Lennon & Leonard Cohen μπλέκουν θεματικά με τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Δήμο Μούτση, τον Μάνο Λοίζο, τον Σογιούλ και τον Κώστα Γιαννίδη.
Το βιολί, το μαντολίνο, το γιουκαλίλι και οι κιθάρες αλλάζουν χέρια δίνοντας έμφαση στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού μέχρι να φτάσει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.
 
Ο Γιώργος Περού είναι τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.α)

Υπογράφει και δύο διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός - το «Απόψε Φίλα με» του Μανώλη Χιώτη
https://youtu.be/_sDeP6RB9Yk
και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη
https://youtu.be/sfXNojlOOUc
 
Γιάννης Γιαννικουρής - κιθάρες, μαντολίνο, γιουκαλίλι
Μιχάλης Δήμου - Βιολί
Ντορίτα Χωραφά - Κρουστά, φωνητικά
 
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6973481809
 
'Ωρα έναρξης: 21:00
 
(Στο χώρο τηρούνται όλα τα μέτρα και οι ισχύοντες περιορισμoί ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς. Η κράτηση και η έγκαιρη προσέλευση σας στο χώρο είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε να απολαύσουμε όλοι μια όμορφη βραδιά)