Μουσικός Οκτώβριος στο ΚΠΙΣΝ

Μουσικός Οκτώβριος στο ΚΠΙΣΝ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Bloody Hawk, Πέτρος Κλαμπάνης, Γιώργος Κοντραφούρης και Κατερίνα Πολέμη μεταξύ των καλλιτεχνών που θ' ανέβουν στη σκηνή

02 Οκτωβρίου 2020

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποδέχεται ένα μήνα γεμάτο μουσική.

Tο Lullaby Project και οι μουσικές ενότητες Jazz Chronicles και Music Escapades επιστρέφουν δυναμικά δίνοντας χρώμα και μια ιδιαίτερη νότα στο φετινό Οκτώβρη.

Ο Bloody Hawk, o 24χρονος ράπερ που έχει επανασυστήσει στο κοινό την εγχώρια hip-hop σκηνή, έρχεται στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος για μια συναυλία γεμάτη ενέργεια και πάθος.

Παρασκευή 02/10, 21.00

Live streaming: snfcc.org/BloodyHawkFacebook & Youtube @SNFCC

Το Lullaby Project επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε σύμπραξη με το μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece και το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Στη φετινή ελληνική εκδοχή του Lullaby Project, το El Sistema Greece καινοτομεί και υποδέχεται όχι μόνο μητέρες, γιορτάζοντας τη γονεϊκή σχέση σε κάθε της μορφή.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνθέτες που εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής, προσπαθώντας να ανακαλύψουν και να αποκωδικοποιήσουν την πιο καθοριστική συνύπαρξη: τη σχέση με τα παιδιά μας.

Κυριακή 4/10, 19.30

Live streaming: snfcc.org/TheLullabyProject2020Facebook & Youtube @SNFCC

Ο Πέτρος Κλαμπάνης προσκαλεί τον Γιώργο Κοντραφούρη σε μια σπουδαία τζαζ σύμπραξη στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).Οι δύο καταξιωμένοι μουσικοί, ενώνουν τις μουσικές τους ιδιοσυγκρασίες, με τόπο συνάντησης τις δημιουργίες του Πέτρου Κλαμπάνη, σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο ειδικά για το ΚΠΙΣΝ με απρόσμενες μουσικές ιστορίες από τον συναρπαστικό κόσμο της τζαζ.

Δύο εξαιρετικοί συνθέτες και μουσικοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σημερινής παγκόσμιας τζαζ σκηνής με διεθνείς συνεργασίες, συνεχείς live εμφανίσεις, συμμετοχές σε φεστιβάλ και κοινή διάθεση πειραματισμού.

Κυριακή 18/10, 21.00

ΦΑΡΟΣ

Είσοδος: 5 ευρώ

Live streaming: snfcc.org/KlampanisKontrafourisFacebook & Youtube @SNFCC

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, η Eλληνοβραζιλιάνα συνθέτης και ερμηνεύτρια, Κατερίνα Πολέμη,  θα παρουσιάσει/θα εμφανιστεί σε μια ιδιαίτερη παράσταση ειδικά σχεδιασμένη για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μαζί με τον Πέτρο Βαρθακούρη (κοντραμπάσο, κιθάρα) και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (τρομπέτα, flugelhorn-φλικόρνο) θα παρουσιάσει χαρακτηριστικές στιγμές από τις βραβευμένες μουσικές της για το θέατρο και τον κινηματογράφο (Ευρυδίκη, Μεγάλη Χίμαιρα, Μικρά Αγγλία, Γιούγκερμαν, Λυσιστράτη), μαζί με επιλογές από τη δισκογραφία της και διασκευές σε αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Σάββατο 24/10, 21.00

ΦΑΡΟΣ

Είσοδος: 5 ευρώ

Live streaming: snfcc.org/KaterinaPolemiFacebook & Youtube @SNFCC

Λόγω των συνεχών αλλαγών και εξελίξεων όσον αφορά στα μέτρα για τη  δημόσια υγεία, ακριβείς λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των εκδήλωσεων The Lullaby Project & Jazz Chronicles θα ανακοινωθούν κοντά στην ημερομηνία διεξαγωγής τους.



Στην ίδια κατηγορία