Απόστολος Γκλέτσος και Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «Direct» με τον Τάκη Χατζή

Απόστολος Γκλέτσος και Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «Direct» με τον Τάκη Χατζή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (12/10).

12 Οκτωβρίου 2020

Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα, θα βρίσκονται στο στούντιο του νέου talk show του Alpha «δύο ισχυρές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού, με τις «αποκαλύψεις να παίρνουν φωτιά». Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο, ηθοποιό, πρώην δήμαρχο Στυλίδας και πρώην πρόεδρο της «Τελείας», και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, βουλευτή της ΝΔ και δημοσιογράφο, οι οποίοι θα απαντούν στα ερωτήματα που θα τους θέτει ο Τάκης Χατζής.

-------------------------

Το αρχείο της ΕΡΤ θυμάται την Απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς.

Με αφορμή τα 76 χρόνια, σαν σήμερα, από την αποχώρηση των στρατευμάτων της ναζιστικής Γερμανίας από την ελληνική πρωτεύουσα, το ert.gr διαθέτει προς προβολή το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Βίοι Παράλληλοι του Εμφυλίου», του Ροβήρου Μανθούλη από το 1999. Εκεί παρουσιάζονται πλάνα από πριν και κατά τη διάρκεια της εξόδου των κατοχικών δυνάμεων από την Αθήνα, όπως η υποστολή της σβάστικας από την Ακρόπολη, οι πανηγυρισμοί των ανταρτών και των κατοίκων της πόλης, οι καταστροφές που προκάλεσαν οι Γερμανοί κατά την αποχώρησή τους κ.ά., μαζί με συνεντεύξεις από στελέχη του ΚΚΕ, του ΕΑΜ, των Φιλελευθέρων και του κόμματος του Γεωργίου Παπανδρέου.

-------------------------

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ζωντανά στο Τρίτο Πρόγραμμα.

Πρωινό με live κλασσική μουσική θα προσφέρει στους ακροατές του το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ. Αύριο στις 10 το πρωί η εκπομπή «Όλα τα πρωινά του Τρίτου» με τον Διονύση Μαλλούχο παρουσιάζει σε ζωντανή μετάδοση από το Studio C του Ραδιομεγάρου την συμφωνία αρ.104 σε Ρε μείζονα του Χάυντν, και την συμφωνία αρ.2 σε Ρε μείζονα έργο 36 του Μπετόβεν, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Οικονόμου. Τη συναυλία θα ανοίξει το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της ΕΣΟ, με δύο σύντομα έργα των δύο μεγάλων συνθετών.