«Mega Roomies» και «Auto Hub» έρχονται τα ΣΚ στο Mega

«Mega Roomies» και «Auto Hub» έρχονται τα ΣΚ στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/10).

15 Οκτωβρίου 2020

Δύο ακόμη προσθήκες κάνει το «μεγάλο κανάλι», αυτή τη φορά στο Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμά του. Η μια είναι η ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Roomies», που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30. Εκεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου (η τελευταία παρουσιάστρια ψυχαγωγικού πρωινού στο παλιό Mega), η Κατερίνα Ζαρίφη (μέχρι πρότινος στο Open) και η Μαρία Σολωμού θα σχολιάζουν την επικαιρότητα, θα παίρνουν συνεντεύξεις, θα μοιράζονται μυστικά ομορφιάς και συνταγές κ.ά., στα πρότυπα του «Joy» που έβγαινε παλιότερα στον αέρα του καναλιού. Επιπλέον επιστρέφει και η εκπομπή αυτοκινήτου «Auto Hub» με τον Βαγγέλη Κιούση, κάθε Κυριακή στις 10.00, η οποία είχε διακοπεί λόγω κορωνοϊού. Πρώτη καλεσμένη, αυτή την Κυριακή, η ηθοποιός Ιωάννα Παππά.

-------------------------

Έρχεται ο νέος κύκλος του «Just The 2 Of Us» στο Open.

Κανονικά θα βγουν στον αέρα τα νέα επεισόδια του δημοφιλούς show, μετά την περιπέτεια που πέρασαν οι διαγωνιζόμενοι και οι συντελεστές του λόγω κρούσματος κορωνοϊού. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Just The 2 Of Us» στο Open θα γίνει αυτό το Σάββατο στις 21.00, σε ζωντανή μετάδοση, με τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση, τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή στην κριτική επιτροπή, την Λάουρα Καραϊσκου στο Celebrity Room και 14 ζευγάρια που θα διαγωνιστούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

-------------------------

Οι χρήστες του Spotify θα μπορούν να γίνουν... κανονικοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε ότι προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια playlist, σε συνεργασία με την θυγατρική της εφαρμογή για podcast, την Anchor. Πλέον, θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν κανονικές εκπομπές βάζοντας ολόκληρα τραγούδια -και όχι δείγματα, όπως μέχρι τώρα- μαζί με την φωνή τους για να τα παρουσιάσουν, ωστόσο τα podcast θα παίζουν ολοκληρωμένα μόνο στους premium χρήστες. Η νέα υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.