Δεύτερο Πρόγραμμα στο (ακραίο) κέντρο

Δεύτερο Πρόγραμμα στο (ακραίο) κέντρο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το παλιό Δεύτερο «συμπιέζεται», το νέο Δεύτερο «απλώνεται».

19 Οκτωβρίου 2020

Ετσι, από σήμερα, με το νέο πρόγραμμα, βλέπουμε τη διευθύντρια του σταθμού Μαρία Κοζάκου να δίνει μία ακόμα ώρα στον εαυτό της (τέλειο!) και από την άλλη να στριγμώνει  τέσσερις άλλες παραγωγούς σε ένα δίωρο - Γιώτα Δελώνα, Βάνα Δαφέρμου, Λίντα Ζαφειροπούλου, Έλενα Διάκου. Αυτές τις τέσσερις δεν τις ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν και να τις διώξουν. Οπότε έκαναν την πατέντα να δίνουν δύο ημέρες εκπομπής στη μία, άλλες τρεις στην άλλη, δυόμιση στην τρίτη, μία ώρα κι ένα 20λεπτο στην τέταρτη! 

Την ίδια ώρα η Μαρία Κοζάκου κάνει σχόλια σαν το παρακάτω (φωτογραφία), όπως έγραφε η Αγγέλα Νταρζάνου στην «Αυγή». 

Και να πούμε φυσικά και για τον ανταγωνισμό των ραδιοφώνων της ΕΡΤ, πιστεύαμε υγιή ανταγωνισμό αν και δεν φαίνεται. Ετσι, απέναντι στον Γιάννη Πετρίδη του Πρώτου έβαλαν τον Πάνο Χρυσοστόμου που κάνει παρόμοια εκπομπή. Προφανώς για να «χτυπήσει» το ένα πρόγραμμα το άλλο. 

Από σήμερα έχουμε και δύο νέα πρόσωπα στον αέρα του Δεύτερου Προγράμματος δύο πρόσωπα που κάνουν πολύ καλό ραδιόφωνο: Ελένη Γιαννοπούλου (10-12 πρωί) και Αντρη Βασιλειάδου (10-12 βράδυ). Και ωραία κίνηση και το δίωρο στον Μιχάλη Γελασάκη (12 νε 2). Τρία δίωρα που αξίζουν. Και δεν είναι τα μόνα στο Δεύτερο μια και υπάρχουν κι άλλες εκπομπές-διαμάντια.