20 χρόνια Onirama στο «Σπίτι» του Mega

20 χρόνια Onirama στο «Σπίτι» του Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (19/10).

19 Οκτωβρίου 2020

Σε ένα session-γιορτή θα είναι headliners τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος, για την συμπλήρωση δύο δεκαετιών κοινής τους πορείας στον χώρο της μουσικής, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.30 στο Mega. Εκεί θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες αλλά και γνωστές διασκευές τους όπως τα «Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες», «Το ξέρω θα 'ρθείς», «Επαναστάτης», «Ό,τι Δεν Έχεις», «Κλεψύδρα» κ.ά., μαζί με πρόσφατες κυκλοφορίες τους όπως το «Που Ήσουν Χθες» και το «Αχ Να Σε Ξέχναγα». Μαζί τους η Έλενα Παπαρίζου, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Στεφανία Ρίζου.

-------------------------

Δυναμική επιστροφή για το «Just The 2 Of Us» στο Open.

«Χαμόγελα» έφεραν στους ιθύνοντες του «ανοιχτού καναλιού» τα νούμερα της πρεμιέρας του μουσικού show, που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Συγκεκριμένα, το «J2US» ήταν πρώτο στο 18-54 με μέσο όρο 16,7%, έχοντας διαφορά 4 μονάδων από το δεύτερο σε τηλεθέαση κανάλι στις ώρες προβολής του (ΣΚΑΪ), 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές το παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό, ενώ στο νεανικό κοινό 15-24 ξεπέρασε το 20% (23,5% στις γυναίκες, 27,2% στους άνδρες).

-------------------------

500 επεισόδια «Μουρμούρας» σε αριθμούς.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα στην ιστορία του Alpha, και μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» συμπλήρωσε 500 επεισόδια, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2013, και το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς παρέθεσε μερικούς αριθμούς που φανερώνουν το μέγεθος της απήχησής της στο τηλεοπτικό κοινό:

- Αριθμός τηλεθεατών: 1.944.000 τηλεθεατές έστω και για 1 λεπτό
- Σύνολο τηλεθέασης: στο σύνολο κοινού 24,8% και στο δυναμικό κοινό 18-54, 27,6%.
- Οι γυναίκες αγαπούν τη «Μουρμούρα» αφού της έχουν χαρίσει μέχρι και 30,6%, σε επιμέρους κοινό.
- 22.000+ λεπτά συνολικά Μουρμούρας έχουν ανέβει και είναι τώρα διαθέσιμα στο alphatv.gr.
- 52.000+ λέξεις σύνολο είναι οι διαθέσιμες περιλήψεις όλων των επεισοδίων της σειράς.
- 7,5 εκατομμύρια προβολές έχει κατά μ.ο. κάθε σεζόν στο alphatv.gr καθιστώντας τα επεισόδια τα πιο πολυπαιγμένα στο site του Αlpha τα τελευταία 5 χρόνια. 80.000.000+προβολές έχουν συνολικά τα επεισόδια στο alphatv.gr.
- 120.000 προβολές κάνει κατά μ.ο. κάθε επεισόδιο τις πρώτες 12 ώρες από το «ανέβασμά» του στο alphatv.gr.
- 150.000 μοναδικοί χρήστες παρακολουθούν κατά ΜΟ τη σειρά σε Live Streaming στο alphatv.gr.
- Η μουρμούρα διαχρονικά trend στο Tik Tok: 3,6 εκατομμύρια προβολές με video από ατάκες της Μουρμούρας!

-------------------------

«Εκ των έσω» από το Newpost.gr για το μεταναστευτικό.

Μια νέα σειρά διαδικτυακών εκπομπών εγκαινιάζει από αύριο το ειδησεογραφικό site του Τάκη Χατζή. Στις 13.45 και μέσα από το αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη, το Newpost.gr διοργανώνει συζήτηση για το μεταναστευτικό με συντονιστή τον διευθυντή του portal, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Καλεσμένοι θα είναι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, ο διευθυντής ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Φίλης, και ο εκδότης του Newpost.gr, Τάκης Χατζής. Παρεμβάσεις εξ αποστάσεως θα κάνουν οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Γεώργιος Στάντζος, δήμαρχος Σάμου και Γιάννης Μαστρογιάννης, κοινοτάρχης Μόριας, ενώ στον σχολιασμό και στις σύντομες ερωτήσεις θα είναι η Χριστίνα Κοραή και ο Κώστας Τσιτούνας.