Η Apple επανεφευρίσκει το MTV

Η Apple επανεφευρίσκει το MTV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εισάγει 24ωρο κανάλι με βίντεο στο Apple Music

20 Οκτωβρίου 2020

Πώς θα σας φαινόταν ένα τηλεοπτικό κανάλι που 24 ώρες το 24ωρο θα προβάλλει μουσικά βίντεο από γνωστούς καλλιτέχνες και επιτυχημένα τραγούδια; Όχι, δεν θα λέγεται MTV, αλλά Apple Music TV, θα είναι ενσωματωμένο στην πλατφόρμα Apple Music και, όπως το περιέγραψε εκπρόσωπος της εταιρείας: «Σκεφθείτε το Apple Music Radio, αλλά με βίντεο».

Η Apple ανακοίνωσε ότι το Apple Music TV θα προσφέρει «αποκλειστικά νέα μουσικά βίντεο και πρεμιέρες, ειδικά αφιερώματα, ζωντανές συναυλίες και charts, καθώς και καλεσμένους».

Για παράδειγμα, στο πλαίσιο των αφιερωμάτων, ετοιμάζεται μεγάλο πακέτο βίντεο του Bruce Springstreen για την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε να συμπέσει με την κυκλοφορία του 20ου studio δίσκου του «Boss», με τίτλο «Letter to You», στη διάρκεια του οποίου, εκτός από τα βίντεο θα προβληθεί συνέντευξη με τον DJ Zane Lowe και ειδικό event για τους φανς.

Πλέον, όλο το οπτικό υλικό της Apple Music θα μεταφερθεί στο Apple Music TV, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και το Spotify που ανακοίνωσε «πρωτότυπες εκπομπές» και «video podcasts» την περασμένη εβδομάδα.