Η απάντηση του Πρώτου Θέματος για τη γκάφα που έκανε

Η απάντηση του Πρώτου Θέματος για τη γκάφα που έκανε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λέει πως ήταν «μία ανακοίνωση της κυβέρνησης, την οποία δημοσίευσε αυτούσια το protothema.gr».

29 Οκτωβρίου 2020

«Αφορμή μία ανακοίνωση της κυβέρνησης, την οποία δημοσίευσε αυτούσια το protothema.gr, όσον αφορά το τι η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι συζητήθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου για την πανδημία. Στο τέλος του ενημερωτικού αυτού σημειώματος, οι (κυβερνητικοί) συντάκτες του, τόνιζαν ότι -προφανώς στην κυβέρνηση- "δίνουμε έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων που δέχεται από τον Τσίπρα κλπ."».

Και συνεχίζει το Πρώτο Θέμα: «Την τελευταία αυτή παράγραφο, την ερμήνευσε ο κ.Τσίπρας κατά το δοκούν, ότι δήθεν εμείς παίρνουμε γραμμή από την κυβέρνηση για να χτυπήσουμε τον ίδιο στο θέμα του λοιμωξιολόγου κ.Σωτήρη Τσιόδρα. Τί γραμμή να πάρουμε όμως, αφού τα είπε όλα επισήμως ο πρωθυπουργός στην ομιλία του περί Τσιόδρα και αναρτήθηκαν σε όλα τα media; Και τι φαεινότερο του ηλίου ότι ήταν γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης η επίθεση στον Τσιόδρα, όταν επισήμως τοποθετήθηκε ο Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης;».

Τα υπόλοιπα που γράφει το Πρώτο Θέμα στην απάντησή του είναι πολιτικά και όχι δημοσιογραφικά και μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Μία ερώτηση μόνο: αυτή η «μία ανακοίνωση της κυβέρνησης, την οποία δημοσίευσε αυτούσια το protothema.gr» γιατί δεν ήρθε έτσι ακριβώς σε όλα τα ΜΜΕ αλλά ήρθε χωρίς το επίμαχο απόσπασμα που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα και μετά το έσβησε;