«Zappa» : Έρχεται ντοκιμαντέρ για τον πιο ανατρεπτικό ρόκερ

«Zappa» : Έρχεται ντοκιμαντέρ για τον πιο ανατρεπτικό ρόκερ
Ακολουθήστε μας στο Google news

«We were loud, we were coarse, and we were strange»

03 Νοεμβρίου 2020

Το να περιγράψει κανείς τη ζωή και το έργο του Frank Zappa, ενός από τους πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες (ο όρος «μουσικός» μάλλον τον αδικεί…) μέσα στα πεπερασμένα όρια μιας ταινίας μπορεί να φαίνεται αδύνατον.

Ωστόσο, ο Alex Winter όχι μόνο φιλοδοξεί να το πετύχει αλλά στις 27 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ του για τον Frank Zappa και, σαν μια ακόμα πρόγευση, δόθηκε στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας.

Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Zappa», περιλαμβάνει μοναδικές στιγμές με video από το σπίτι του, συνεντεύξεις και συναυλίες καλύπτοντας την πορεία του από τότε που ήταν ένας αυτοδίδακτος μουσικός στην εφηβεία μέχρι τους Mothers of Invention.

«Η ταινία είναι γεμάτη εκπλήξεις για τους φανατικούς θαυμαστές του, αλλά πιστεύω ότι περισσότερο θα εντυπωσιαστούν από την οικειότητα και την πραγματική αίσθηση του ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Zappa», είχε δηλώσει ο γιος του Ahmet Zappa στο Rolling Stone πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο SXSW Film Festival, το οποίο ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.