Ο κόσμος της μουσικής πανηγυρίζει για τη νίκη του Joe Biden

Ο κόσμος της μουσικής πανηγυρίζει για τη νίκη του Joe Biden
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τον Thom Yorke έως την Ariana Grande, ξέσπασμα χαράς για το τέλος του Trump

08 Νοεμβρίου 2020

Με εκρήξεις χαράς στα social media πολλοί καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, υποδέχθηκαν τη νίκη του Δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, μην κρύβοντας την ανακούφισή  τους για την ήττα του Donald Trump.

Μουσικοί προερχόμενοι από όλες τις ηλικίες και όλα τα είδη εκδήλωσαν ο καθένας με τον τρόπο του την ικανοποίησή τους.

Για παράδειγμα, ο Mick Jagger έγραψε στο twitter ότι «θέλω πολύ να επιστρέψω σε μια Αμερική ελεύθερη από σκληρά λόγια και ύβρεις και να βρεθώ ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους μας συνδέει κοινό έδαφος και αρμονία».

 Από την πλευρά της η αειθαλής Cher τόνισε ότι «θα ήταν να εύκολο να ποστάρω φρικτές φωτογραφίες και σκίτσα του Trump, αλλά γνωρίζοντας τον Joe, εννοεί αληθινά όταν λέει ότι θα είναι ο πρόεδρος για κάθε Αμερικανό, όσο και αν μπαίνω στον πειρασμό, ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ JOE ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ».

Η Demy Lovato, δημοσίευσε φωτογραφίες με τον Joe Biden και την Kamala Harris και έγραψε ότι περίμενε να δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία γιατί βαθιά μέσα της γνώριζε ότι ο Biden θα είναι ο νέος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «αυτές ήταν οι εκλογές μας και τις κερδίσαμε μαζί».

 Η Lizzo, με δάκρυα στα μάτια έγραψε ότι «υπάρχουν λίγες φορές σε αυτή τη χώρα που αισθάνομαι ελπίδα. Κάθε φορά που ελπίζω, μου παίρνουν την ελπίδα από τα χέρια και αυτή τη φορά ήλπιζα και ήμουν φοβισμένη και νομίζω ότι ο Trump ηττήθηκε».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s time to hold the people in charge accountable. It’s time for them to listen. And it’s time for actual change in our policies and practices.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating) στις

 Η μεγάλη Joan Baez, ανέβασε βιντεάκι της όπου χορεύει την ώρα που κάνει ψώνια με το σχόλιο: «Πρωινή διάθεση... η γλυκειά αίσθηση της νίκης - και ψώνια».

 H Miley Cyrus, ανέβασε στο instagram βίντεο με τον Joe Biden να παίζει από το κινητό του το τραγούδι της «Party in the USA».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

NOW it’s a PARTY IN THE USA! 🇺🇸🎉 @joebiden @kamalaharris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

 Η Billie Eilish, σε κατάσταση έκστασης ανέβασε βίντεό της στο οποίο τσιρίζει «BIDENNNNNNNNNN!», ενώ ο Thom Yorke των Radiohead ανέβασε βίντεο της Esther Williams να αναδύεται μέσα από μια κολώνα νερού από ταινία του 1952, και έγραψε «Excuse me while I…», κάνοντας και μια έμμεση αναφορά στον Jimi Hendrix.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

BIDEEENNNNNNNNN BITCHES😭😭😭😭😭

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish) στις