Κυκλοφόρησε το music video του νέου single «Run Away» του Sivert Hoyem

 Κυκλοφόρησε το music video του νέου single «Run Away» του Sivert Hoyem
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρόκειται για το πρώτο sigle από το EP «Roses of Neurosis», που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο

09 Νοεμβρίου 2020

«Meet me at the dawning of the day

With roses of neurosis on our cheeks

For weeks and weeks»

Το Run Away, είναι το πρώτο single από το EP, «Roses of Neurosis» που θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου του 2021.

«Στιβαρά», «μελαγχολικά» και «εκλεπτυσμένα» είναι λέξεις που ξεπηδούν αυτόματα όταν περιγράφει κανείς τα τραγούδια του Sivert Høyem. «Το νέο single δεν αποτελεί εξαίρεση», αναφερόταν μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου πριν λίγες ημέρες.

«Δυναμικό από την πρώτη νότα, μας μεταφέρει αμέσως σε ένα ονειρικό τοπίο όπου τα μανιασμένα ντραμς μαζί με τις εκρηκτικές κιθάρες ανακατεύονται με επικά πιάνο και πλαισιώνουν την απεγνωσμένα όμορφη φωνή του Høyem.

Στο λυρικό επίπεδο, ο Høyem σκάβει κάτω από την επιφάνεια της καθημερινής ζωής και σε μια βάναυση ενδοσκόπηση, ξεθάβει τα κρυμμένα συναισθήματα και γράφει στίχους όπως:

How I long to get away

I felt so lost today I almost prayed

The children needed someone to go out with

But I was still a child and stayed inside

And we all cried»

 

Έτσι λοιπόν, ένα χρόνο μετά την τεράστια διεθνή περιοδεία του Sivert με τους Madrugada - ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η νορβηγική μουσική σκηνή - και τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία σόλο κυκλοφορία του, ο Sivert επιστρέφει μέσα στο 2021 με νέο υλικό.

Ο Høyem διακρίνεται για την απίστευτη φωνή του και τη σαγηνευτική σκηνική του παρουσία. Διαχρονικές επιτυχίες, όπως τα «Prisoner Of The Road», «Sleepwalking Man», «Moon Landing», «Into The Sea» μαζί με τον κλασικό «ύμνο» των Madrugada- το «Majesty» έχουν κατακτήσει το μουσικό κοινό τόσο μέσα στην πατρίδα του τη Νορβηγία όσο και εκτός.

Φωτογραφίες: Frode Fjerdingstad και Per Johan Waag