Ο Στέφανος Κορκολής έρχεται στο «Σπίτι» του Mega

Ο Στέφανος Κορκολής έρχεται στο «Σπίτι» του Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (09/11).

09 Νοεμβρίου 2020

Ο μεγάλος συνθέτης, τραγουδιστής και πιανίστας θα είναι ο νέος headliner της μουσικής εκπομπής του «μεγάλου καναλιού». Το ερχόμενο Σάββατο 14/11 στις 21.00 θα ακουστούν τραγούδια του Στέφανου Κορκολή όπως το «Ο Άγγελός μου», το «Σκόνη και Θρύψαλα», το «Θες» και άλλα, τα οποία ερμηνεύσει ο ίδιος μαζί με την Σοφία Μανουσάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μαζί τους θα είναι η Ελένη Δήμου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο D3lta.

-------------------------

Παρέμβαση υπέρ του Over 104.9 από την ΕΤΕΡ.

Σε νέα ανακοίνωσή της για το θέμα του αθλητικού ραδιοσταθμού, η ένωση τεχνικών ραδιοφωνίας δήλωσε ότι την περασμένη Παρασκευή έστειλε νέα επιστολή στην ΕΕΤΤ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Over 104.9 πληρεί όλα τα νόμιμα τεχνικά κριτήρια τόσο στο θέμα των εργαζομένων όσο και σε εκείνο των υποδομών εντός και εκτός στούντιο, ενώ όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο η εργοδοσία του βεβαίωσε ότι θα εφαρμώσει τις σχετικές ΣΣΕ για τα δικαιώματα των τεχνικών. Επιπλέον η ΕΤΕΡ δήλωσε ότι έκανε ανάλογη τοποθέτηση και στο ΕΣΡ, λέγοντας πως «εφόσον πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις τόσο γενικά, όσο και αναφορικά με τις σχέσεις και θέσεις εργασίας, θα ήταν για εμάς ευχής έργον η χορήγηση βεβαίωσης λειτουργίας στον Ρ/Σ αυτό».

-------------------------

Τέλος το Cosmote TV Go, νέο app από την Cosmote TV στη θέση του.

Με μια εξελιγμένη εφαρμογή για κινητά, tablet, υπολογιστές και Smart TV η συνδρομητική πλατφόρμα αντικατέστησε εκείνη που, μέχρι τώρα, χρησιμοποιούνταν για θέαση περιεχομένου σε φορητές συσκευές. Από σήμερα, μέσα από τη νέα streaming υπηρεσία της Cosmote TV, οι συνδρομητές της θα μπορούν να δημιουργούν ξεχωριστά προφίλ για θέαση, να λαμβάνουν προτάσεις περιεχομένου για live και on demand προγράμματα, να κατεβάζουν ακόμα και offline πάνω από 5 χιλιάδες τίτλους ταινιών, σειρών και εκπομπών, και να νοικιάζουν μέσα από την υπηρεσία «Movies Club» την ταινία της αρεσκείας τους.

-------------------------

«Kαι Εγένετο Ελλάς» από το Open για το 1821.

Με μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την Εθνική Επέτειο το «ανοιχτό κανάλι». Την Πέμπτη 19/11 στις 23.45 θα παιχτεί το πρώτο επεισόδιο του «Και Εγένετο Ελλάς», με παρουσιαστή τον Γεώργιο Σαρρή, το οποίο θα ασχοληθεί με την δημιουργία της Φιλικής Εταιρείας μέσα από ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Στην κάμερα της σειράς ντοκιμαντέρ μιλούν ο ιστορικός Βασίλης Παναγιωτόπουλος, η μοναδική απόγονος μιας εκ των ηγετικών στελεχών της Φιλικής Εταιρείας Βασιλική Αναγνωστοπούλου, ο διευθυντής του Μουσείου Φιλικής Εταιρείας Σωφρόνης Παραδεισόπουλος, και ο πρώην διευθυντής του Μουσείου Σολωμού-Επιφανών Ζακυνθίων Γιάννης Δεμέτης. Από το στούντιο θα σχολιάζουν και θα αναλύουν οι ιστορικοί Γιώργος Θεοδωρίδης και Νίκος Ζέρβας.

-------------------------

Επιστρέφει στο Mega η «Γυμναστική... από Σπίτι».

Ένα από τα ειδικά προγράμματα που βγήκαν στον αέρα κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, επανέρχεται στη συχνότητα του «μεγάλου καναλιού» με νέα επεισόδια. Ο λόγος για την εκπομπή γυμναστικής της Ζωής Δημητράκου, η οποία αυτή τη φορά θα βγαίνει στον αέρα στις 12.20, λίγο αργότερα σε σχέση με πριν. Στην «Γυμναστική... από Σπίτι» προστίθεται και ο μάγειρας Απόστολος Ρουβάς, από το πρωινό «Πάμε Δανάη!», δίνοντας συμβουλές για υγιεινή διατροφή και διαιτητικά tips.