Παρέα με το Tomorrowland την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Παρέα με το Tomorrowland την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, ετοιμάζει τεράστιο διαδικτυακό μουσικό event

11 Νοεμβρίου 2020

Στο πρωτοχρονιάτικο Tomorrowland, το οποίο αυτοαποκαλείται ως μια «μαγική γιορτή στο τέλος μιας περίεργης χρονιάς», θα εμφανιστούν 25 καλλιτέχνες σε τέσσερις διαφορετικές ψηφιακές σκηνές με χρήση της αιχμής της τεχνολογίας.

Μάλιστα, το event θα είναι προσαρμοσμένο και στις 27 ζώνες χρόνου στον πλανήτη, λαμβάνοντας χώρα από τις 20:00 έως τις 03.00 το πρωί τοπική ώρα.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν είναι οι Armin van Buuren, CamelPhat, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Duck Sauce, Kölsch b2b Joris Voorn, Lost Frequencies, Major Lazer, Martin Garrix και πολλοί ακόμα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 17 Νοεμβρίου ΕΔΩ

Μιλώντας στο Billboard ο συνιδρυτής του Tomorrowland, Michiel Beers είπε ότι «πιστεύουμε ότι το ψηφιακό θα υπάρχει δίπλα στο ζωντανό. Επίσης, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δημιουργούμε στιγμές όπου οι φανς θα θέλουν να μας δουν ζωντανά σε στριμάρισμα  με έναν ιδιαίτερο τρόπο και να το αντιμετωπίζουν σαν ένα μικρό event».

Σημειώνεται ότι το Tomorrowland ήταν ένα από τα πολλά και μεγάλα φεστιβάλ που δεν πραγματοποιήθηκε φέτος εξαιτία της πανδημίας του κορωνοϊού, Ωστόσο, στις 25 και στις 26 Ιουλίου, ανακαλύψαμε τη digital εκδοχή του καθώς οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην αφήσουν τους φανς  παραπονεμένους.