4 απολύσεις δημοσιογράφων στο Mega

4 απολύσεις δημοσιογράφων στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (12/11).

12 Νοεμβρίου 2020

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ σε ανακοίνωσή της, την περασμένη Παρασκευή 06/11 η εργοδοσία του «μεγάλου καναλιού» προχώρησε «αιφνίδια και αναίτια» στην απομάκρυνση 4 δημοσιογράφων από το δυναμικό της, με την ομοσπονδία να εκφράζει τη στήριξή της στους πρώην εργαζόμενους και να ζητά την άμεση επαναπρόσληψή τους. «Η απόλυση μάλιστα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, λίγες ώρες πριν μπει η χώρα σε Lockdown, δείχνει την αναλγησία της εργοδοσίας απέναντι στους εργαζόμενους δημοσιογράφους», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΣΥ.

-------------------------

Στη δεύτερη ψηφιακή μετάβαση τα Δωδεκάνησα, η Ικαρία και η Σάμος.

Προχωρά κανονικά, παρά το γενικό lockdown, η μεταφορά σε νέες συχνότητες των καναλιών της ΕΡΤ και της Digea. Μετά τη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Χίο και τα Ψαρά σειρά παίρνουν στις 20/11 η Ικαρία, η Σάμος και τα Δωδεκάνησα πλην του Καστελόριζου, που για «τεχνικούς λόγους» όπως σημειώνουν οι ψηφιακοί πάροχοι, θα μπει στη δεύτερη μετάβαση λίγες μέρες αργότερα, στις 11/12. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών είναι να επανασυντονίσουν τις τηλεοράσεις τους.

-------------------------

«Οι Πρέσπες της μνήμης» έρχονται στην Cosmote TV.

Νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων από τη συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία θα είναι αφιερωμένη στα ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στις δύο λίμνες των Βαλκανίων αλλά και την πολιτιστική τους εξέλιξη, με ερευνητή και παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάνη. Οι «Πρέσπες της μνήμης» θα κάνουν πρεμιέρα αύριο 13/11 στις 22.00 μέσα από το Cosmote History HD, με το πρώτο επεισόδιο της σειράς να προβάλλεται ζωντανά και στο επίσημο κανάλι της Cosmote TV στο YouTube.