«Τον ενημέρωσα για τη μη ανανέωση της σύμβασής του, θεωρώ πως ο κύκλος της εκπομπής έχει κλείσει»

«Τον ενημέρωσα για τη μη ανανέωση της σύμβασής του, θεωρώ πως ο κύκλος της εκπομπής έχει κλείσει»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η απάντηση της διευθύντριας του «Αθήνα 9.84» Μαργαρίτας Μυτιληναίου για το κόψιμο της εκπομπής «Η Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη».

16 Νοεμβρίου 2020

Σας τα είπαμε από χθες, με απόφαση της διεύθυνσης του δημοτικού ραδιοσταθμού σταματά η εκπομπή «Η Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη» του Νίκου Κανελλόπουλου - την ακούγαμε τα Σαββατοκύριακα, τα πρωινά.

Ζητήσαμε από τον ραδιοσταθμό να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ιδού λοιπόν τι μας απάντησε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, διευθύντρια του «Αθήνα 9.84».

«Ακριβώς επειδή έχω την ευθύνη του προγράμματος του Αθήνα 9, 84, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Νίκο Κανελλόπουλο στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Δυστυχώς, για τους ευνόητους λόγους των μέτρων προστασίας εν μέσω πανδημίας, δεν ήταν δυνατή μια συνάντηση μεταξύ μας σε κλειστό χώρο.
Τον ενημέρωσα για τη μη ανανέωση της σύμβασής του. Του εξήγησα ότι, μετά από 33 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στον 9, 84 θεωρώ πως ο κύκλος της εκπομπής έχει κλείσει και πως στο πλαίσιο μιας προσπάθειας ανανέωσης του προγράμματος του σταθμού (από αρχές Δεκέμβρη) θα γίνουν κάποιες αλλαγές.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι η καθημερινή ζώνη κλασικής μουσικής αλλά και αυτή του Σαββατοκύριακου θα μειωθούν, εξαφανιστούν ή κάτι άλλο. Αντίθετα, πρόθεσή μας είναι να τις ενδυναμώσουμε και να τις εμπλουτίσουμε.
Σημειώνω εδώ ότι με πρόταση της Προέδρου του σταθμού κ. Νίκης Αραμπατζή στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ενημερώσαμε ότι, covid επιτρέποντος, επιθυμούμε σε άμεσο χρονικό διάστημα να οργανώσουμε μια ειδική τιμητική εκδήλωση για την πολύχρονη προσφορά του Νίκου Κανελλόπουλου στον Αθήνα 9, 84».