Οι απαγορεύσεις συναθροίσεων στη «Βαβέλ» του Mega

Οι απαγορεύσεις συναθροίσεων στη «Βαβέλ» του Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (16/11).

16 Νοεμβρίου 2020

Στο θέμα που απασχολεί περισσότερο την πολιτική επικαιρότητα, αυτές τις μέρες, θα εστιάσει η ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Φιλιππίδη. Αύριο στις 00.10 ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο προέδρος του ΙΣΑ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, θα είναι στο στούντιο του Mega για να σχολιάσουν την αμφιλεγόμενη υπουργική απόφαση περί απαγόρευσης συναθροίσεων λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου. Στην εκπομπή θα μιλήσει και η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Κατερίνα Ζαρίφη, για το πως βίωσε την περιπέτεια του Covid-19.

-------------------------

Αύξησε το μερίδιό της στην Forthnet η BC Partners.

Ένα ακόμα βήμα από το επενδυτικό fund για τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, μετά το μεγάλο «deal» με τις τράπεζες που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Go p.l.c. με έδρα τη Μάλτα, που είχε μερίδιο 9,63% στην Forthnet, ανακοίνωσε πως πούλησε το σύνολο των μετοχών της (24.887.737) στην εταιρεία Newco United Group Hellas S.A.R.L., θυγατρική της BC Partners, για το ποσό των 3.235.405 ευρώ.

-------------------------

Στο «Σπίτι με το Mega» ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο μεγάλος τραγουδοποιός και τραγουδιστής θα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο του μουσικού session του «μεγάλου καναλιού». Το Σάββατο 21/11 στις 21.00 ο Διονύσης Σαββόπουλος θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Ας κρατήσουν οι χοροί», τη «Συννεφούλα», το «Άγγελος εξάγγελος», το «Ζεϊμπέκικο» και πολλά άλλα. Μαζί του ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χρήστος Δάντης, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Mente Fuerte, οι συνεργάτες του, Σάκης Ντοβόλης, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή, και οι «συνοδοιπόροι» του, Γιώτης Κιουρτσόγλου και Σταύρος Λάντσιας.

-------------------------

Συνεχίζει με τον «Rocky» το Open.

Με μια από τις δημοφιλέστερες σειρές ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου να ανεβάζουν κατά πολύ την θεαματικότητά του, θα πορευτεί και αυτή την εβδομάδα το «ανοιχτό κανάλι». Έχοντας ήδη παίξει τα δύο πρώτα «Rocky», το Open θα προβάλλει αύριο στις 22.45 την τρίτη του ταινία και την ερχόμενη Παρασκευή στις 22.00 την τέταρτη.

-------------------------

Χριστουγεννιάτικος και στο «σπίτι» του ο Easy 97.2.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ο ξένος ραδιοσταθμός του ΑΝΤ1 δεν θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα σε κάποιο εμπορικό κέντρο ή έξω στην πόλη, λόγω του Covid-19 και του lockdown. Ωστόσο από το Σάββατο έχει αλλάξει το playlist του και παίζει όλο το 24ωρο γιορτινά τραγούδια, με το καθημερινό πρόγραμμά του να παραμένει ως είχε:

06.30 - 10.00 Μαρία Κωνσταντάκη / Στάθης Χριστοφορίδης
10.00 - 14.00 Δέσποινα Κρητικού
14.00 - 18.00 Ζωή Κρονάκη
18.00 - 22.00 Κωστής Λυμπερόπουλος