Εσάς σας αρέσει η Megan Thee Stallion; (εμένα ναι)

Εσάς σας αρέσει η Megan Thee Stallion; (εμένα ναι)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της άλμπουμ «Good News» βγήκε την Παρασκευή και είναι πολύ καλό.

22 Νοεμβρίου 2020

Και, ήδη, γίνεται χαμός στην Αμερική - στην Ευρώπη δεν έχει περάσει ακόμα η φάση της. Χιπ χοπ, φρέσκο στον ήχο του και με μερικές πολύ καλές συμμετοχές: SZA (πότε θα βγάλει νέο άλμπουμ επιτέλους;), City Girls, Lil Durk, DaBaby κ.ά..

Σε μία χρονιά που υπάρχει μεν πλούσια παραγωγή από hip hop αλλά με αντιστρόφως ανάλογα σε αριθμό καλά άλμπουμ, η Megan Thee Stallion έρχεται να σώσει λίγο την κατάσταση. Δεν είναι κάποιο αριστούργημα, άλλωστε είναι προς το πιο light χιπ χοπ, δεν περιμένεις να ακούσεις το δίσκο που θα άλλαζε την κατάσταση, αλλά περνάς πολύ καλά.

Στο ξεκίνημα του δίσκου, στο πρώτο κομμάτι, ακούμε τη δική της εκδοχή στο συμβάν που συνέβη το καλοκαίρι με τον Tory Lanez, η Megan τον είχε κατηγορήσει ότι την πυροβόλησε. Ο Tony πρόλαβε κι έβγαλε σε τραγούδι(α) τη δική του περιγραφή των γεγονότων τον Σεπτέμβριο

Megan Thee Stallion δύσκολα θα ακούσεις στην Ελλάδα, ακόμα και αν συμμετέχει στο άλμπουμ και η Beyonce που είναι σούπερ σταρ. Αυτή τη στιγμή όμως όλη η Αμερική στριμάρει το «Good News» και θα το στείλει κατευθείαν στο Νο 1.

Είτε σας αρέσει, είτε όχι, αποτελεί το «τώρα» στη μουσική.