Ο «Αθήνα 9.84» παίρνει 24 δημοσιογράφους και 14 παραγωγούς

Ο «Αθήνα 9.84» παίρνει 24 δημοσιογράφους και 14 παραγωγούς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μονοετείς συμβάσεις έργου προκήρυξε ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας.

25 Νοεμβρίου 2020

Στην προκήρυξη αναφέρονται ακριβώς οι προϋποθέσεις για την κάθε θέση ξεχωριστά, τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους μουσικούς παραγωγούς. Είναι στοχευμένες δηλαδή, ξέρουν ακριβώς τι ζητούν και, λογικά, θα έχουν και κάποια πρόσωπα στο μυαλό τους - περισσότερες πληροφορίες για τα που και τα πως του διαγωνισμού τις επόμενες ημέρες (θα σας ενημερώσουμε). 

Δείτε μερικά παραδείγματα:
1) Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διατήρηση της ειδικής φυσιογνωμίας του «Αθήνα 9, 84» ως δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης.
2) Εκπομπή με ειδικό πολιτιστικό περιεχόμενο και επίκεντρο το βιβλίο, το θέατρο και τον κινηματογράφο.
3) Επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής με συνεντεύξεις και αφιερώματα σε ρεύματα μουσικής, συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές.
4) Επιμέλεια, παραγωγή και παρουσίαση ειδικών θεματικών εκπομπών με αντικείμενο την προβολή μουσικών και γενικότερα πολιτιστικών γεγονότων και εκδηλώσεων.
5) Επιμέλεια, παραγωγή και παρουσίαση της εκπομπής «νύχτα.gr» στον «Αθήνα 9, 84».

Η Επιτροπή που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις είναι πενταμελής και απαρτίζεται από τη Γενική Διευθύντρια του σταθμού Μαργαρίτα Μυτιληναίου, δύο άτομα του ΔΣ (Πόπη Δομάζου και Δήμητρα Σιδερή), τον Διευθυντή Ενημέρωσης Δημήτρη Τζιβελέκη και την Διευθύντρια Προγράμματος Ελενα Χατζηιωάνου. Αυτοί που πρέπει.

Ο Αθήνα 9.84 μπαίνει ξανά -γερά- στον ανταγωνισμό.